Klik billedet
Uafgjort mod B.1908 Udskriv Email

Untitled document

6. maj 2012
Uafgjort mod B.1908
Point i første kamp med ny træner. Se B.93 TV-reportage fra kampen.


B.93 - B 1908 0-0

Østerbro Stadion
231 tilskuere.

 
B.93 fik kampens første mulighed efter tre minutter, da Azaquoun fintede sig fri til en afslutning i feltet, men skovlede bolden over mål. Men ellers var det otterne, der satte sig på begivenhederne i kampens indledning. Hjulpet af en kraftig medvind rullede de velorganiserede og fysisk stærke gæster giftige angreb ned mod vores mål, og vi måtte love for Jakob Thomsens sikre spil i målet. Især en redning helt oppe under overliggeren, da Thomas Høegh nær havde drejet et indlæg i eget mål, var imponerende.

Efterhånden som halvlegen skred frem, begyndte B.93 dog også at producere chancer, da heller ikke otternes lidt tunge forsvar virkede helt dirkefrit. Azaquoun var på færde igen, og tvang 08-målmanden til en refleksredning på et skud fra nært hold.

Kort før pausen opstod første halvlegs to største muligheder umiddelbart efter hinanden: Først stod otternes Brian Hasseriis helt fri i feltet efter forvirring i vores midterforsvar. Kun en flot fodparade fra Thomsen forhindrede scoring. Derpå slog B.93 kontra og pludselig slap Azaquoun fri på en lang aflevering. Hans afslutning havnede desværre lige på otternes målmand. 0-0 ved pausen.

Otterne fik den første mulighed efter pausen, da deres akavede, men effektive, højrefløj tampede sig igennem og afsluttede lige over mål. Atter var gæsterne begyndt bedst, men B.93s hårdtarbejdende midtbane fik ædt sig ind i kampen og tiltvunget sig et lille overtag i en ellers jævnbyrdig affære. De store chancer udmøntede det sig dog ikke i. Tættest på kom Nicklas Jensen med et hårdt skud fra venstre side af feltet. Atter parerede gæsternes målmand.

Den nye træner, Kim Splidsboel, eksperimenterede med Mirabel i stedet for Azaquoun i front. Mirabel knoklede, men fik aldrig den afgørende aflevering, der kunne bringe ham fri. I stedet frygtede man at mareridtet fra Vanløse ville gentage sig med en scoring til sidst til otterne. En flad bold på tværs af vores forsvar havde nær resulteret i scoring, men vi slap med skrækken, og kampen endte ganske retfærdigt 0-0.

Jakob Thomsen: "Indstillingen var god i dag, men det synes jeg nu også den har været i de seneste kampe. Vi arbejder godt og discoiplineret for hinanden. Vi skaber nogle gode muligheder i første halvleg, men generelt koster vores defensive disciplin måske lidt på den offensive konto."

Se Chris Palmgrens B.93 TV-reportage herunder:

 
Holdet på banen
 
Jakob Thomsen
 
Sean Christoffersen
Martin Heisterberg
Thomas Høegh
Nicklas Jensen
 
Jannik Zimling
Mourad El-Bariaki
Valon Ljuti
 
Bassel Jradi
Emil Dyre (ud 90')
Mohamed Azaquoun (ud 56')

 
På bænken
 
Danny Mirabel (ind 56')
Rògvi Poulsen (ind 90')
Wissam O. Nielsen
Mads Nielsen
Nico Jørgensen
Sadulla Elezi
Valbon Idrizi

Ref: MM 

Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1754
Senest opdateret: 25 januar 2014