Klik billedet
Vigtig sejr over SC Egedal Udskriv Email

Untitled document

12. maj 2012
Vigtig sejr over Egedal
B.93 vandt 2-1 over Egedal og sikrede sig dermed 3 vigtige point. Se B.93 TV-reportage fra kampen.

 
SC Egedal-B.93 1-2 (0-2)

0-1 Emil Dyre (straffe 24')
0-2 Valon Ljuti (36')
1-2 Christian Offenberg (straffe 87')

Ølstykke Stadion
195 tilskuere

 
Til den ekstremt vigtige kamp mod SC Egedal i Ølstykke havde Kim Splidsboel erstattet Azaquoun med Jradi i angrebet, mens Wissam O. Nielsen gled ind på Jradis plads som højre wing. Mads Nielsen gled ind i midterforsvaret, Heisterberg over som højre back og Sean Christoffersen på venstre back-pladsen i stedet for Nicklas Jensen. 

Egedal var tæt på at chokere B.93 allerede i det fjerde minut, da de ramte overliggeren efter et forlænget frisparksindlæg. Men snart var det B.93, der trods modvind i det efterårslignende Ølstykke satte sig på spillet. Hjemmeholdets tunge centerforsvar virkede ikke helt dirkefrit, men der skulle lidt af en tilfældighed til at åbne det. I en ellers upresset situation kom en Egedal-spiller til at slå til bolden med hånden i feltet. Straffespark til B.93, som 150 kampjubilaren Emil Dyre udnyttede sikkert.

Derpå fik spidsangriberen Jradi to gode muligheder for at øge føringen: Først slap han fri i dybden, men måtte se sit forsøg prelle af på stolpens inderside, derpå kastede han sig frem til et Dyre-hjørnespark og var centimeter fra at sende bolden i mål.  Men ti minutter før pausen kom 2-0-målet så, da Valon Ljuti blev spillet fri på kanten af feltet. Hans skud blev rettet af af en forsvarer og strøg i nettet uden for målmandens rækkevidde. Hjemmeholdet fik kun tilspillet sig sporadiske kontramuligheder med deres kick-and-rush-fodbold, så 2-0-føringen ved pausen til B.93 var absolut fortjent. 

Egedal fik sat os under et pænt pres i begyndelsen af anden halvleg, men forsvaret afværgede dygtigt de mange indlæg og indkast, så rigtigt farligt blev det ikke. Efterhånden som halvlegen skred frem, fik El-Bariaki og Zimling bedre og bedre styr på midtbanen, B.93 spillede bolden fornuftigt rundt, og tilspillede sig enkelte kontramuligheder, især til den flittigt angribende Sean Christoffersen, der var blandt de bedste i dag. Et par gange var hans flade skud tæt på at stryge ind under Egedals målmand. Egedals bedste mulighed stod den dygtige midtbanestrateg Hans Matthiesen for, da hans skruede frispark nær havde svævet ind i det øverste målhjørne, men heldigvis var Thomsen vågen i målet. 

Fire minutter før den ordinære spilletids ophør skulle der så alligevel bringes spænding ind i kampen, da en Egedal-spiller efter dommerens mening blev væltet omkuld i feltet. Det gjorde han også, men det var af en medspiller. Offenberg scorede sikkert på straffesparket, og nu fulgte en nervepirrende afslutning.

Advarsler blev strakt ud til højre og venstre, gemytterne kom i kog på udskiftningsbænkene, hvorfra en Egedal-træner blev vist bort. Heldigvis formåede B.93-spillerne at holde hovedet koldt trods over fem minutters pinefuld overtid. Jradi havde en kæmpechance for at lukke kampen på en returbold, men blev så overrasket over ikke at blive dømt offside, at han sendte bolden lige på målmanden. Heldigvis fik det ingen betydning, for B.93 formåede flot at spille sig ud af vanskelighederne til sidst, og færgede en fortjent og ekstremt vigtig udesejr i land. 

Emil Dyre: "Det var en stor forløsning. Vi spiller en god første halvleg og får scoret på et par af vores chancer. I anden halvleg har vi chancer til flere mål, men stor ros til forsvaret for at holde stand mod Egedals angreb."


Se Christian Winthers B.93 TV-reportage fra kampen herunder 
Holdet på banen
 
Jakob Thomsen
 
Martin Heisterberg
Mads Nielsen
Thomas Høegh
Sean Christoffersen
 
Jannik Zimling
Mourad El-Bariaki
Valon Ljuti (ud 67')
 
Wissam O. Nielsen (ud 49')
Emil Dyre (ud 84')
Bassel Jradi
 
På bænken
 
Sadulla Elezi (ind 49')
Danny Mirabel (ind 67')
Nico Jørgensen (ind 84')
Mohamed Azaquoun
Nicklas Jensen
Simon Bloch Jørgensen


Referent: Mads Mazanti
    

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 2392
Senest opdateret: 25 januar 2014