Klik billedet
Nederlag til BSV Udskriv Email

Untitled document

26. maj 2012
B.93 tabte 0-1 til BSV 
B.93 tabte lørdagens bundgyser i 2. div. med 0-1. Se kampreferatet her.


B.93 - Boldklubben Søllerød-Vedbæk 0-1 (0-0)

0-1 Niclas Granzow (77')

Østerbro Stadion
250 tilskuere

Med hård fight, hurtige bolderobringer, samt godt og varieret spil satte et tændt B.93-hold sig hurtigt på spillet i gyserkampen mod BSV. Indenfor de første tyve minutter fik vi tre store muligheder: Kenyanda sparkede over fra nært hold, Dyre afdriblede målmanden, men tøvede for længe med at sende bolden mod mål og Ljuti headede forbi på en god hovedstødsmulighed. 

I en 4-4-2-formation opvejedes savnet af karantæneramte El-Bariaki og Jradi af en hårdtkæmpende og velspillende midtbane samt stærkt angrebsspil af duoen Kenyanda og Roshani. I forsvaret udmærkede især en nærkampsstærk og præcist afleverende Mads Nielsen sig, ligesom en upåklageligt spillende Martin Heisterberg lukkede helt af i sin højre side. 

BSV var sjældne gæster foran B.93s mål. Nordsjællænderne skød forbi på en kontramulighed og var tæt på efter en dødboldssituation kort før pausen, men blev ellers holdt i skak. 

Dette kampbillede fortsatte efter pausen, men i det 53. minut opstod kampens mest kontroversielle episode: Efter at have kikset et par fremlægninger kastede Jannik Zimling sig ind i en voldsom tackling af den tidligere 93er, Daniel Lindsten. Lindsten svarede igen med at skubbe Zimling omkuld, og der opstod stor tumult. Da gemytterne havde dæmpet sig, fik Zimling et rødt kort, mens Lindsten på mystisk vis slap for samme dom for sin hævnakt på Zimling. 

Det tog lidt tid for B.93 at få rystet udvisningen af sig, men så begyndte vi faktisk at producere store muligheder igen, trods undertallet. Roshani tvang Seidelin i BSV-målet til en god redning ved foden af den ene stolpe, Sean Christoffersen headede på stolpen i fri position tæt under mål og Kanyenda hamrede på ny bolden over mål på endnu en god mulighed. 

Men BSV fik også lidt mere plads at boltre sig på når de angreb, og var heller ikke uden chancer, omend deres muligheder var mindre og færre. I det 77. minut gik det så alligevel galt. Granzow stod pludselig fri på kanten af feltet. Med et følt spark skruede han bolden forbi Thomsen i målet. 1-0 til BSV, og trods en desperat slutoffensiv fra B.93 blev det slutresultatet. Skuffelsen var selvsagt enorm efter kampen, for B.93 havde leveret en af årets bedste præstationer, men alligevel tabt bundgyseren trods klar overvægt i spil og chancer. Håndklædet er dog bestemt ikke kastet i ringen af den grund. 

Jakob Thomsen: "Vi spiller en god kamp, men alt er bare imod os nu. Men der er endnu fire kampe endnu, og selvfølgelig kan vi nå det."


Holdet på banen
 
Jakob Thomsen
 
Martin Heisterberg
Mads Nielsen
Thomas Høegh
Sean Christoffersen
 
Emil Dyre (ud 66')
Jannik Zimling
Valon Ljuti
Sadulla Elezi (ud 82')
 
Omar Roshani (ud 79')
Esau Kanyenda

 
På bænken
 
Nicklas Jensen (ind 66')
Mohamed Azaquoun (ind 79')
Nico Jørgensen (ind 82')
Marco Holst
Simon Bloch Jørgensen


Referent: Mads Mazanti

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 2180
Senest opdateret: 25 januar 2014