Klik billedet
B.93 - Rishøj 6-1 Udskriv Email

Untitled document

5. juni 2012
B.93 vandt 6-1 over Rishøj
B.93 besejrede Rishøj med hele 6-1 i tirsdagens 2. divisionskamp. Læs referat.

 

B.93-Rishøj 6-1 (2-0)

1-0 Bassel Jradi (1')
2-0 Wissam O. Nielsen (30')
2-1 Jesper Dahl (51')
3-1 selvmål af Morten Damgaard (65')
4-1 Sadulla Elezi (72')
5-1 Danny Mirabel (86')
6-1 Emil Dyre (88')

Østerbro Stadion
288 tilskuere.


B.93 holdt liv i håbet om at undgå nedrykning ved at knuse Rishøj med hele 6-1.

Allerede i det første minut fik B.93 hul på bylden efter tre kampe uden scoring: Wissam O. Nielsen, der ligesom i kampen mod Egedal var rykket op som højre wing, blev spillet fri på sin højrekant og afleverede fladt til Jradi, der tørt huggede bolden i nettet midt for mål. 1-0, og B.93 fik ro på spillet med det samme.

Gæsterne fik en enkelt god mulighed, da venstebacken Nicklas Jensen tabte bolden. Thomsen afværgede det derpå følgende skud fra nært hold med en flot parade. Generelt havde vi godt styr på begivenhederne, og det var ganske logisk, at det også blev 2-0 i det 30. minut, da Wissam O. Nielsen modtog et indlæg fra venstre side, tog bolden ned, og sparkede den fladt i kassen ved nærmeste stolpe. Wissam er endnu ikke fuldt restitueret efter sin fodskade, så han måtte lade sig udskifte i det 40. minut, men hvilken forskel gjorde han ikke på den relativt korte tid: Et oplæg og et mål!

Erstatningen Elezi havde nær øget føringen kort før pausen, men fik ikke fart i sin afslutning, da han trak ind i banen fra sin position i højresiden. Så det blev ved en fortjent 2-0-føring til B.93 ved pausen.

Gæsterne så ud til at have fået en opsang i pausen af den tidligere B.93-træner Jesper Pedersen. I hvert fald begyndte de halvlegen godt og fik reduceret allerede efter fem minutter, da et boldtab i vores venstreside blev straffet af Jesper Dahl, som via en forsvarsspillers ryg sparkede Rishøj tilbage i kampen fra kanten af feltet.

Nu havde sydsjællænderne momentum i kampen, mens B.93 måtte kæmpe for at holde dem fra fadet. En stor hovedstødsmulighed tæt under mål kunne meget vel have resulteret i en udligning, og så er det ikke godt at vide, hvordan kampen ville have forløbet. Nu slap vi imidlertid med skrækken, og træner Kim Splidsboel stabiliserede holdet ved at rykke Bassel Jradi fra angrebet ned til en midtbaneposition, så Kanyenda nu var eneste angriber.

Bassel var dog ikke mere defensiv end at han i det 65. minut forsøgte sig med et tilsyneladende umuligt soloridt mod Rishøj-målet. Forsvareren Morten Damgaard kom imellem og prikkede bolden fra ham, uheldigvis for Damgaard også direkte i eget net, og så stod det 3-1.

Syv minutter senere sendte El-Bariaki Elezi afsted med en dybdeaflevering i højresiden. Elezi trak mod mål og afsluttede fladt, Rishøj-målmanden blokerede, men fra hans fod røg bolden i en høj bue over ham og dumpede ned i det fjerneste målhjørne. Alt det held, B.93 har savnet så forfærdeligt i denne sæson, tilsmilede os nu pludselig.

Rishøj strakte våben, Kanyenda var tæt på med et flot skruet frispark og Emil Dyre blev snydt for et straffespark, før Danny Mirabel satte trumf på med et soloshow i slutminutterne: Først strøg han fri på højrefløjen, og da man ventede en tværaflevering, løftede han elegant bolden over målmanden til 5-1, derpå spillede han med et laudrupsk vip Emil Dyre fri tæt under mål, og så stod der minsandten 6-1.
På én kamp havde B.93 næsten scoret lige så mange mål som i hele forårssæsonen tilsammen. 6-1, sæsonens største sejr, og masser af selvtillid før de sidste afgørende kampe.

Danny "Mirakel" Mirabel: "Vi sidder på dem fra start, og det tidlige mål til 1-0 giver os tro på det. Endelig er det vores skudforsøg, der sejler i mål. I forhold til de sidste to kampe spiller vi fuldt ud og håber på, at vi får den hjælp, vi har brug for. Men vi tror fuldt og fast på, at vi klarer den."


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Martin Heisterberg
Mads Nielsen
Thomas Høegh
Nicklas Jensen (ud 77')

Wissam O. Nielsen (ud 40')
Danny Mirabel
Mourad El-Bariaki
Emil Dyre

Bassel Jradi
Esau Kanyenda (ud 87')


På bænken

Sadulla Elezi (ind 40')
Sean Christoffersen (ind 77')
Mohamed Azaquoun (ind 87')
Marco Holst
Nico Jørgensen
Omar Roshani
Simon Bloch Jørgensen


Referent: Mads Mazanti
 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1839
Senest opdateret: 25 januar 2014