Klik billedet
Forårets sidste kamp Udskriv Email

Untitled document

16. juni 2012
Kom til københavnsk lokalopgør
B.93 slutter denne turnering lørdag kl. 15 mod Fremad Amager på Østerbro Stadion.


B.93-Fremad Amager er et af de klassiske københaveropgør, der plejer at kunne trække tilskuere til Østerbro Stadion.

Denne gang står der desværre ikke meget på spil, da B.93 er rykket ud, og Fremad Amager til gengæld ligger lunt i den gode ende af tabellen. Dermed står det også klart, at der kommer til at gå mindst et år, før lokalopgøret kan gentages i turneringen.

Kampen lørdag vil være en god anledning for tilhængere af B.93 til at møde op og vise, at vi er klar til at støtte klubben i det hårde arbejde, der nu ligger forude, hvor opgaven er at vende tilbage til 2. division med det samme.

Der kan måske blive lejlighed til at få et par fif i den anledning fra Fremad Amager, der efter en konkurs for et par år siden har prøvet at være helt nede i Københavns-serien, men med held og dygtighed og en helt fabelagtig tilskueropbakning er vendt tilbage til divisionerne, hvor holdet nu er konsolideret. Fremad Amager er et lysende eksempel på, hvad en solid opbakning fra tilskuerne kan betyde.

Det kan og bør vi lære af på Østerbro. En hurtig analyse viser, at når der har været flere end 500 tilskuere på Østerbro Stadion, så har B.93 vundet. Så enkelt er det. Og det er nu, at klubben har brug for opbakning.

Fremad Amager stiller med flere tidligere B.93'ere, blandt andre vores gamle topscorer Olcay Senoglu. Velkommen til Fremad Amager og god kamp.

Vi vil her på hjemmesiden løbende informere om arbejdet med at bringe 1. holdet tilbage i fin form. 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1156
Senest opdateret: 25 januar 2014