Klik billedet
Sæsonens sidste kamp Udskriv Email

Untitled document

16. juni 2012
Målfest på Østerbro Stadion
B.93 spillede 3-3 mod Fremad Amager i sidste kamp. Se B.93 TV-reportage.


Der var gang i målscoringen og B.93 førte 3-0, da Fremad Amager lørdag var på besøg på Østerbro Stadion. Men kampen endte 3-3, og blev dermed et billede på en sæson, hvor B.93 ikke formåede at lukke kampene, heller ikke dem, hvor vi var klart bedst. Og så er det ellers videre ...

Målsætningen for næste år er klar: Oprykning til 2. division.

Fanklubben og trommeduoen var igen på plads på stadion. B.93 siger tak til fanklubben og alle andre, der støttede holdet, og håber, at I fortsætter støtten i den kommende sæson. 


B.93-Fremad Amager 3-3 (1-0)

1-0 Jannik Zimling (22')
2-0 Mohamed Azaquoun (63')
3-0 Mohamed Azaquoun (68')
3-1 Olcay Senoglu (70')
3-2 Sian Hansen (83')
3-3 Olcay Senoglu (90')


Østerbro Stadion
310 tilskuere

Trods kampens beskedne betydning havde B.93 sat sig for at sætte et ordentligt punktum for sæsonen med en flot indsats mod Fremad Amager. Og det var da også B.93, der fra kampens start viste mest vilje og bedst spil. Azaquoun fik sin første af mange muligheder, men tøvede lidt for længe med at afslutte, og Mirabel fik en god hovedstødsmulighed efter rent galla-opspil via Emil Dyre i venstresiden. 

Føringsmålet faldt midt i halvlegen, da Jannik Zimling erobrerede bolden på midtbanen, tog et par træk og kanonerede bolden over en totalt overrumplet tidligere 93-målmand, Martin Johnsen, i Fremad-målet. Zimling gjorde det glimrende som "midtbanesweeper" i en 4-1-4-1-opstilling, mens en Mourad El-Bariaki i strålende spilhumør var omdrejningspunktet i en sprudlende offensiv.

Kort efter målet havde gæsterne et par store muligheder for udligning, hvor vi måtte love for stolpen og Thomsens reflekser, men Fremad-træner Martin Jungsgaard var alligevel så utilfreds med sit holds indsats, at han foretog en dobbeltudskiftning allerede efter 27 minutter. 

Inden pausen fik Thomas Høegh en god mulighed for at øge føringen, men hans flade skud blev blokeret, og det blev ved en meget fortjent 1-0-føring ved pausen. 

Fremad Amager forsøgte at trykke spillet længere frem på banen i anden halvleg, blot med det resultat, at B.93 sendte dem til tælling med et par forrygende kontramål, begge signeret Azaquoun. Først drejede han køligt et glimrende oplæg fra Emil Dyre i mål, derpå behandlede han en strålende Zimling-aflevering over fyrre meter efter fortjeneste. 

Desværre fik gæsterne nyt liv umiddelbart efter 3-0-målet, da vor gamle ven, Olcay Senoglu, fik lov at stå helt fri foran mål og dårligt kunne undgå at score. Nu havde Fremad pludselig momentum og pressede vores forsvar, som havde måttet skifte ud på begge backpladser og havde en træt Marco Holst med manglende kamptræning på en uriaspost i midten. Det virkede ikke ulogisk, at Sian Hansen med et fladt skud kunne reducere yderligere. 

Slutfasen blev en åben slagudveksling, hvor spillede bølgede frem og tilbage, og begge hold fik kolossale muligheder i hvert eneste angreb. Azaquoun og Dyre havde enorme muligheder for at afgøre kampen for B.93, men i stedet blev det Fremad, der fik uddeling, da Senoglu helt ugeneret kunne heade udligningen i mål i overtiden. 

7-4 havde givet et mere rimeligt billede af denne voldsomt underholdende affære, men symptomatisk for denne sæson kendte vi ikke vor besøgelsestid, da det virkelig gjaldt. Ikke desto mindre havde vi leveret en indsats på højde med 4-2-kampen i Sundby i efteråret, så trods skuffelsen over resultatet, efterlod kampen os også med en masse optimisme i forhold til den kommende sæson.

Marco Holst: "Vi spiller fantastisk godt og har dem i sækken, men det er som om, vi er bange for at vinde. Og så var det måske også en medvirkende faktor, at jeg var dødtræt til sidst, så vi får svært ved at stå imod, når de satser alt."


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Martin Heisterberg (ud 71')
Marco Holst
Thomas Høegh
Sean Christoffersen (ud 62')

Jannik Zimling
Danny Mirabel
Mourad El-Bariaki (ud 82')
Valon Ljuti
Emil Dyre

Mohamed Azaquoun


På bænken

Mads Nielsen (ind 62')
Nico Jørgensen (ind 71')
Sadulla Elezi (ind 82')
Nicklas Jensen
Valbon Idrizi   


Kampreferat: Mads Mazanti


Se Chris Palmgrens B.93 TV-reportage herunder
 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 2234
Senest opdateret: 25 januar 2014