Klik billedet
Træneraftale Udskriv Email

Untitled document

26. juni 2012
Kim Splidsboel fortsætter 
B.93 har forlænget aftalen med cheftræneren og forberedelserne til næste sæson er godt i gang


Det bliver Kim Splidsboel, der som cheftræner kommer til at stå i spidsen for arbejdet med at bringe B.93 tilbage til divisionerne.

Det har været meningen i flere uger, men nu er aftalen mellem bestyrelsen bag 1. senior og Kim Splidsboel, der har haft travlt med at forberede den kommende sæson, også kommet på officielt papir.

"Jeg er meget tilfreds med, at vi nu viderefører samarbejdet med Kim, der har gjort en god indsats, siden han trådte til. Jeg er sikker på, at Kim er den rigtige træner til at få os tilbage til divisionerne", siger Jørgen Wenshøj, der er formand for bestyrelsen.

Kim Splidsboel siger, at han er glad for at fortsætte med opgaven med B.93' s 1. senior.

"Der er et fantastisk set up i klubben, og jeg glæder mig til at samarbejde med alle i B.93 – ungdomsafdelingen, sponsorerne og fanklubben", siger Kim Splidsboel.

Opgaven med at få 1. senior tilbage i divisionerne har den absolutte topprioritet i B.93. Ambitionerne og rammerne for arbejdet med 1. senior er uændret på trods af nedrykningen.

Arbejdet med at sammensætte den nye spillertrup har været i gang et stykke tid, og det er forløbet godt, siger Kim Splidsboel.

"Der har været en stor opbakning fra spillerne til at tage fat på opgaven", siger han.

Truppen vil om kort tid blive præsenteret her på hjemmesiden, men det kan allerede nu oplyses, at den vil indeholde de stærkeste spillere fra holdet i foråret tilsat nogle rutinerede og talentfulde kræfter udefra.

Den øvrige stab omkring holdet er også ved at være på plads. Udviklingen siden den kedelige nedrykning har vist, at der er et stort sammenhold og et stort ønske blandt både spillere, trænere, sundhedssektor og ledere til at løse opgaven med at få B.93 tilbage til divisionerne, ligesom folk, der ikke har været aktive i klubben, har meldt sig under fanerne for at gøre en indsats.

"Samlet set ser vi optimistisk på det", siger Jørgen Wenshøj.

Læs mere her på hjemmesiden.

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1728
Senest opdateret: 25 januar 2014