Klik billedet
Holdet tager form Udskriv Email

Untitled document

1. juli 2012
Nyt om spillertruppen
Truppen til den kommende sæson er ved at tage form. Og det ser godt ud.


Cheftræner Kim Splidsboel og direktør Henrik Engel har de seneste uger arbejdet på at sammensætte truppen til den kommende sæson. Der er stor opbakning blandt spillerne til at gå ind i arbejdet med at komme tilbage til divisionerne i en fart, og der er derfor udsigt til, at vi får en trup med både erfaring, talent og forstærkninger udefra.

Drøftelserne fortsætter i de kommende uger, men foreløbig er der indgået aftaler med følgende spillere, der også var med i foråret:

Jakob Thomsen, Simon Bloch Jørgensen, Wissam Nielsen, Martin Heisterberg, Sean Christoffersen, Jonas Lorentzen, Thomas Høegh, Danny Mirabel, Emil Dyre Nielsen og Omar Roshani.

Der er foreløbig indgået aftaler med følgende spillere udefra:

Rang Shawkat, der kan spille mange pladser, kommer tilbage til B.93, hvor han var med på holdet, der i 2009 var et mål fra at rykke i 1. division. Ny mand er også midtbanespilleren Rami Jiowda med en fortid i blandt andet Fremad Amager.

Fra U19-holdet tages fire spillere, der nu har nået senioralderen, med i truppen: Markus Leding, Simon Carstensen, Ilir Memeti og Asger Ubbesen.

Som sagt pågår der fortsat samtaler, og der indgås løbende aftaler, så tag det ikke for tungt, hvis der er nogle navne, I savner. Følg i stedet løbende med på hjemmesiden.

Træningen starter tirsdag den 17. juli kl. 16.30.

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1866
Senest opdateret: 25 januar 2014