Klik billedet
Nyt om 1. senior Udskriv Email

Untitled document

10. juli 2012
Stærk trup og masser af talent
Kun få pladser i 1. senior truppen mangler at blive besat.


En uge før træningsopstart er 1. seniortruppen til den kommende sæson næsten på plads. Cheftræner Kim Splidsboel og direktør Henrik Engel, der har arbejdet med at sammensætte truppen, kan glæde sig over, at der har været stor opbakning blandt spillerne til at gå ind i arbejdet med at komme tilbage til divisionerne i en fart, og det er samtidig lykkedes at tilføre dygtige og rutinerede spillere udefra.

Truppen ser lige nu således ud:

Jakob Thomsen, Simon Bloch Jørgensen, Wissam Nielsen, Martin Heisterberg, Marco Holst, Sean Christoffersen, Jonas Lorentzen, Rang Shawkat, Thomas Høegh, Danny Mirabel, Rami Jiowda, Bjarke Vind, Mourad El-Bariaki, Emil Dyre Nielsen, Jackie Christensen, Nico Roland Jørgensen og Omar Roshani. Markus Leding, Simon Carstensen, Ilir Memeti og Asger Ubbesen fra sidste sæsons U19-hold er også med i truppen.

Der pågår fortsat samtaler med spillere, som det på grund af ferien ikke har været muligt at afslutte, men de sidste pladser i truppen vil blive besat i løbet af kort tid.

Fra sidste sæsons trup kan det oplyses, at Jannik Zimling, Mads Nielsen og Sadulla Elezi er ved at finde nye klubber, og Rógvi Poulsen rejser tilbage til Færøerne.

Bassel Jradi har desværre valgt at skifte til AB, og som følge af, at vi med nedrykningen måtte ophæve ungdomskontrakterne, har U17-spilleren Souheib Dhaflaoui valgt at skirve kontrakt med FC Nordsjælland.

Vi ønsker dem held og lykke og siger tak for denne gang i B.93.

Nedrykningen har derudover ingen betydning for klubbens ambitiøse ungdomsarbejde, der fortsætter med uformindsket styrke. B.93 bevarer licensen under DBU og spiller som i de foregående år i de næstbedste landsdækkende rækker, U19-divisionen og U17-divisionen. Michael Hjortkjær er ansat som ny fuldtidsansat U19-træner og sportslig leder af akademiet, og der er store forventninger til den kommende sæson for de to hold. B.93 vil fortsat lægge vægt på at udvikle de enkelte spillere, men der vil fremover blive lagt ekstra vægt på også at udvikle kompetencer som vindermentalitet og holdånd.

Vores bedste U15-hold fik en meget fornem placering som nummer to i U15-divisionen - den højest mulige række – efter Brøndby men foran gode klubber som FCK, Herfølge, FC Nordsjælland, Lyngby og AB. En meget lovende indsats af spillere og trænerteam Ala Mohammed, Morten Mathiassen og Rasmus Hansen.

Pladsen i 1. division i det kommende år blev i øvrigt sikret på fornem og overbevisende vis af U14-holdet i foråret. Og fra de yngre årgange i ungdomsafdelingen er der masser af talent på vej, så talentarbejdet er fortsat et solidt fundament i B.93.

Træningen for 1. senior og de bedste ungdomshold starter i næste uge.

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 2427
Senest opdateret: 25 januar 2014