Klik billedet
Opstart Udskriv Email

Untitled document

17. juli 2012
1. senior i gang
René Rasmussen tiltræder som assisterende træner.


Der er nye ansigter på både spiller- og trænersiden, når 1. senior i dag går i gang med træningen til den kommende sæson.

Klubben har indgået aftale om, at René Rasmussen tiltræder som ny assisterende træner. René er 32 år og kommer fra et tilsvarende job i Fremad Amager. Som spiller har han været aktiv i FC Nordsjælland, Værløse, FC Roskilde, HIK og B.1908. B.93 byder René Rasmussen velkommen i klubben.

Med den nye assisterende træner har B.93 en trænerbesætning, der afspejler de høje ambitioner på spillersiden. René Rasmussen supplerer cheftræner Kim Splidsboel samt Nicolas Nielsen, der er målmandstræner, og Jens Kolding, der er angrebstræner.

På holdledersiden har Per Clausen ønsket at holde en pause efter mange års godt arbejde i flere omgang. B.93 siger tak til Per for den store indsats, og vi glæder os til at se Per i aktion i klubben igen senere. Mads Mazanti fortsætter som holdleder og som ny mand tiltræder William Splidsboel, som er bror til cheftræneren.

Vores tidligere anfører på 1. senior Mark Strøm fortsætter som fysioterapeut, og Villads Knudsen fortsætter som massør.

Det betyder, at den samlede opstilling ved træningsstart ser således ud:


Trænerteam

Cheftræner Kim Splidsboel
Assisterende træner René Rasmussen
Angrebstræner Jens Kolding
Målmandstræner Nicolas Nielsen
Holdledere: Mads Mazanti og William Splidsboel
Fysioterapeut: Mark Strøm
Massør: Villads Knudsen


Spillertrup

Jakob Thomsen, Simon Bloch Jørgensen, Wissam Nielsen, Martin Heisterberg, Marco Holst, Sean Christoffersen, Jonas Lorentzen, Rang Shawkat, Thomas Høegh, Danny Mirabel, Rami Jiowda, Bjarke Vind, Mourad El-Bariaki, Emil Dyre Nielsen, Jackie Christensen, Nico Roland Jørgensen, Omar Roshani, Markus Leding, Simon Carstensen, Ilir Memeti og Asger Ubbesen.

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 2148
Senest opdateret: 25 januar 2014