Klik billedet
B.93-B.1908 1-1 Udskriv Email

Untitled document

28. juli 2012
1-1 i træningskamp mod B.1908
Emil Dyre Nielsen scorede, da B.93 og B.1908 spillede uafgjort.


Der blev gået til stålet fra begge sider, da B.93 og B.1908 lørdag spillede uafgjort i træningskampen på Svanemølleanlægget.

For B.93 var der tale om den anden træningskamp frem mod sæsonstart den 11. august. B.1908, der i foråret sikrede sig en flot placering i 2. division, er lidt længere fremme og har sæsonstart allerede næste uge.

B.93 stillede til denne kamp med flere nye spillere og skulle derfor bruge lidt tid på at få spillet til at hænge sammen, men holdet dominerede i flere perioder af kampen og spillede sig i 1. halvleg frem til de fleste chancer, uden at det førte til scoring.

I 2. halvleg blev der skiftet en del ud på B.93-holdet, hvilket naturligt skabte lidt uro på holdet. Men det var dig B.93, der kom foran 1-0 på et flot mål af Emil Dyre, der brød igennem i højre side efter oplæg fra en meget velspillende Danny Mirabel.

B.1908 udlignede lidt senere i 2. halvleg på et flot langskud og til sidst kunne begge hold have afgjort kampen. Samlet set en god træningskamp for B.93, der i perioder viste lovende takter, men kampen viste også, at der er flere B.93'ere, der får god brug for de næste uger til at komme i god fysisk form.

Nye på B.93-holdet var Philip Bank og Christian Andreasen, der begge gjorde en fin indsats i henholdsvis midterforsvaret og som højre back. B.93 har indgået aftale med de to spillere. Philip Bank er en rolig og rutineret spiller, der kan spille i både forsvar og på midtbanen. Han er oprindeligt fra Horsens, men har også spillet flere sæsoner i Roskilde og senest i Fremad Amager i foråret.

Christian Andreasen er forsvarsspiller og har tidligere spillet i Frederikssund og Værløse.

Nye på banen var også de nyoprykkede U19-spillere Simon Carstensen og Markus Leding, der kom på banen i 2. halvleg, og begge gjorde det godt.

B.93 har også indgået aftale med Dragan Bakovic, der er vendt tilbage til B.93, ligesom Mads Heisterberg er tilbage i truppen efter et halvt års pause. I den forløbne uge har klubben også sagt farvel til spillere, idet Mourad El-Bariaki, Wissam Nielsen og Omar Roshani, som alle er vokset op i klubben, har valgt at skifte til Birkerød.

Næste træningskamp er tirsdag den 31. juli kl. 18.30 hjemme mod Svebølle fra 2. division.
 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1840
Senest opdateret: 25 januar 2014