Klik billedet
Optakt B.93 - Virum-Sorgenfri Udskriv Email

Untitled document

8. august 2012
B.93 – Virum-Sorgenfri
B.93 åbner lørdag den 11. august 2012/13 sæsonen med en hjemmekamp mod Virum-Sorgenfri i Danmarksseriens Pulje 1.


B.93 - Virum-Sorgenfri

Efter nedrykning fra 2. division Øst i sidste sæson, spiller B.93 for første gang i klubbens historie ikke med i divisionerne. I denne sæson skal B.93 bevise, at de har viljen og evnerne til at rykke op i divisionerne igen. Danmarksseriens puljer er delt op i 3 puljer af hver 14 hold. Fra hver pulje er der 2 opryknings- og 4 nedrykningspladser. I en tæt række med kun 26 kampe er der ikke råd til mange fejl, og det er derfor vigtigt, at B.93 kommer godt fra start. B.93 har vist en opadgående formkurve gennem de 5 træningskampe i optakten, hvor de i den sidste kamp vandt 5-1 over Slagelse.

Sæsonpremierens modstander er Virum-Sorgenfri, der efter en flot sæson er nyoprykker fra Sjællandsserien, hvor de sluttede på 2. pladsen. Holdet er bygget op omkring en stamme af rutinerede spillere med divisionserfaring i form af Andreas Mortensen, Jesper Duelund, Kasper Pilmark, Mads Hedegaard, Mads Westh og Mehmetali Dursun. På sidelinjen bliver de desuden ledet af den tidligere landsholdsspiller Thomas Rytter.


Transfers

B.93 har været igennem en større udskiftning i truppen hen over sommeren, hvor hele 12 ud af de 22 spillere i 1. holdstruppen fra foråret har valgt at forlade klubben. Som erstatning er 12 nye spillere blevet hentet ind, hvoriblandt flere spillere tidligere har kæmpet i den hvide B.93 trøje. Blandt de nye er Rang Shawkat, Rami Jiowda, Bjarke Vind, Jackie Christensen, Christian Andreasen, Philip Bank, Christian Cordius-Hansen og Chris Sørensen hentet udefra, mens Mads Heisterberg, Markus Leding, Simon Carstensen og Patrick Ortiz er kommet til fra andre hold i B.93.


Historie og statistik

Det er første gang nogensinde at B.93 og Virum-Sorgenfri tørner sammen i en officiel turneringskamp.

B.93 har i alt 10 gange tidligere spillet turneringskamp på datoen den 11. august (6 liga og 4 pokal), hvilket har resulteret i 7 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. Alle 4 gange, hvor kampen den 11. august har været premieren for efterårssæsonen, har B.93 vundet. Senest var den 11. august 2002, hvor HIK blev besejret med 3-1 på mål af Dennis Bo Mortensen (2) og Christian Brøndum.

Velkommen til den nye sæson i Danmarksserien.

Vel mødt på stadion.


B.93 – Virum-Sorgenfri

Lørdag 11. august klokken 13.00
Østerbro Stadion
Entre: 40 kroner
Betaling ved indgangen.

Alle B.93 ungdomsmedlemmer under 18 år kan komme gratis ind ved forevisning af gyldigt medlemskort. Kortet kan hentes hos Gitte på B.93's kontor.

 

Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1842
Senest opdateret: 25 januar 2014