Klik billedet
B.93 sikkert videre i DBU Pokalen Udskriv Email

Untitled document

14. august 2012
Pokalsejr over Avarta
B.93 vandt aftenens pokalkamp mod Avarta med 4-0. Chris Sørensen dobbelt målscorer.

 

DBU-pokalen, 1. runde:  B.93-Avarta 4-0 (2-0)

1-0 Chris Sørensen (42')
2-0 Emil Dyre (45')
3-0 Chris Sørensen (47')
4-0 Patrick Ortiz (83')

Udvisning: Henrik Vollquartzen, Avarta (67').

Østerbro Stadion
72 tilskuere.

Selv om Avarta nu ligger en række over B.93, viste B.93 fra første fløjt langt større vilje og spillemæssige kvaliteter end gæsterne fra Rødovre.
  
Den debuterende angriber, Chris Sørensen, viste allerede efter få minutter sin farlighed med et hovedstød, der blev reddet på stregen. Også Danny Mirabel var tæt på med et skud, der blev blokeret.
  
B.93 dominerede spillet i første halvdel af halvlegen, men så begyndte Avarta at komme lidt bedre med, og havde et par nærgående forsøg ved blandt andre Mohammad Ali, der ellers havde prøvetrænet i B.93 kort før sæsonstarten.
  
Men kort før pausen gik der pludselig hul på bylden for B.93. Chris Sørensen stak af sted på en lang bold i dybden. Med et hårdt spark i det lange hjørne bragte han B.93 i front. Og minsandten om ikke B.93 nåede endnu et mål før pausen, da Emil Dyre tørt sparkede en returbold fra et hjørnespark i nettet. 2-0 ved pausen, en fortjent føring til B.93, der endelig fik gang i scoringerne.
  
Vi skulle blot et minut ind i anden halvleg, før Chris Sørensen var på pletten igen. Denne gang var det et glimrende indlæg fra højre side, som han stødte det sidste stykke over stregen. 3-0!
  
Avarta forsøgte med en modoffensiv, men slap aldrig igennem til chancer mod et solidt spillende B.93-forsvar, trods savnet af Martin Heisterberg, der måtte udgå med en ankelskade i første halvleg, og flere omrokeringer som anden halvleg skred frem.
  
De grønklædte gæster mistede helt modet midt i halvlegen, da anfører Vollquardsen blev sendt i bad efter to hårdt dømte gule kort.
  
Mod ti mand fik B.93 gode muligheder for at øge føringen ved Chris Sørensen igen-igen og en hårdtskydende Jiowda, men det skulle blive til endnu et debutantmål, da indskiftede Patrick Ortiz gled en tværbold fra venstre side over stregen.
  
4-0 efter en imponerende indsats, hvor vi endelig fik gang i målscoringen, først og fremmest takket være debutanten Chris Sørensen, der fuldt fortjent blev kåret som kampens pokalfighter af fanklubben. Med til billedet hører også, at Avarta var ramt af fire afbud og tydeligvisvis ikke var ved fuld styrke, men derfor var det nu alligevel en flot indsats, der lover godt for sæsonen.
  
Danny Mirabel: "Vi var opsatte på at vise, at vi hører til på samme niveau som Avarta, selv om vi er en række under dem. Vi lagde ud med at presse dem, og da vi også fik scoret, løsnede det for os. Det var en virkelig god sejr."


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Martin Heisterberg (ud 27')
Marco Holst
Rang Shawkat (ud 61')
Christian Andreasen

Philip Bank (ud 69')
Thomas Høegh
Rami Jiowda

Danny Mirabel
Chris Sørensen
Emil Dyre


På bænken

Mads Heisterberg (ind 27')
Nico Jørgensen (ind 61')
Patrick Ortiz (ind 69')
Simion Bloch Jørgensen


Referent: Mads Mazanti 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1923
Senest opdateret: 17 februar 2014