Klik billedet
Kampreferat 28.08.2012 Udskriv Email

Untitled document

29. august 2012
Første sejr i Danmarksserien
B.93 besejrede BGA med 2-0 og fik dermed årets første vigtige points. Læs referat og se B.93 TV-reportage.


B.93 - BGA 2-0 (2-0)


1-0 Rami Jiowda (4')
2-0 Chris Sørensen (17')

Østerbro Stadion
120 tilskuere.

 
B.93 fik sin første sejr nogen sinde i Danmarksserien, da det blev 2-0 over BGA tirsdag aften.

B.93 fik en kanonstart med et mål allerede i det fjerde minut: Emil Dyre var i gang med et tilsyneladende mislykket gennembrudsforsøg i venstre side af feltet, da det alligevel lykkedes ham at sende bolden fladt på tværs til Jiowda, der mellem venner og fjender kunne klemme bolden ind bag Butt i BGA-målet. 

Gæsterne var egentlig ganske godt med i spillet, men sårbare når der blev spillet dybt mod deres forsvar. På netop en aflevering i dybden stak Bjarke Vind afsted. Køligt afleverede han på tværs til Chris Sørensen, der blot skulle støde bolden i tomt mål, og så stod der 2-0.

Spillet fortsatte med at være jævnt fordelt, men det var B.93, der brugte bolden bedst, og skabte en del halve chancer før pausen. Bjarke Vind lobbede over mål, Jiowda hovedstødte forbi, Marco Holst sparkede over. Men 2-0 ved pausen var alt rigeligt. 

Anden halvleg blev lidt af en ørkenvandring rent underholdningsmæssigt. BGA forsøgte at forcere spillet frem, men blev bremset  effektivt af dels en hårdt tacklende Philip Bank på den defensive midtbane, dels en sikker backkæde med en godt fightende Shawkat, kåret af fanklubben til kampens 93er. Og når BGA endelig fik hældt et frispark ind i feltet, beherskede Simon Bloch luftrummet suverænt.

B.93 gjorde ikke noget væsen af sig rent offensivt, men det gjorde heller ikke noget, når føringen ikke var truet. Eneste tilløb til dramatik i anden halvleg var en BGA-scoring, der blev annulleret for offside i overtiden. Og så endte det hele med en uhyre vigtig 2-0-sejr til B.93.

Simon Bloch Jørgensen: "Det var ikke nogen fantastisk kamp, men det er fantastisk fedt, at vi holdt nullet og fik de tre points."

 
Holdet på banen
 
Simon Bloch Jørgensen

Christian Andreasen
Marco Holst
Rang Shawkat
Thomas Høegh

Philip Bank
Bjarke Vind (ud 71')
Danny Mirabel (ud 34')

Rami Jiowda (ud 85')
Chris Sørensen
Emil Dyre

 
På bænken
 
Kim Tandrup (ind 34')
Nico Jørgensen (ind 71')
Mads Heisterberg (ind 85')

Referent: Mads Mazanti Jensen


Se B.93 TV-reportage herunder


 
Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1898
Senest opdateret: 17 februar 2014