Klik billedet
Næste kamp ude mod FC Øresund Udskriv Email

Untitled document

31. august 2012
Næste kamp ude mod FC Øresund
B.93 spiller lørdag den 1. september ude mod FC Øresund.


B.93 fik endelig hul på bylden med en 2-0 sejr over BGA på Østerbro Stadion. Sejren var vigtigere end spillet, hvilket kunne ses i store dele af kampen. Med sejren over BGA kan B.93 smide nogle af de nerver, der har præget den dårlige sæsonstart, og forhåbentlig vil det være et bedre og mere sikkert spillende B.93 mandskab, vi får at se til kampen mod FC Øresund.

FC Øresund trak sammen med Avedøre nitten i sidste sæsons spændende sæsonfinale i Danmarksseriens Pulje 1. Med 44 point og en bedre målscore end Avedøre, endte FC Øresund på 4. pladsen og bør derfor betragtes som en af topklubberne i Danmarksseriens Pulje 1. Dog har holdet ikke fået den bedste start på sæsonen, hvor det blot er blevet til 2 uafgjorte og 1 nederlag.


Historie og statistik

Det er første gang nogensinde at B.93 og FC Øresund tørner sammen i en officiel turneringskamp. Heller ikke FC Øresunds moderklubber, Hørsholm-Usserød, Nivå og Kokkedal, har tidligere mødt B.93 i officiel sammenhæng.

B.93 har 10 gange tidligere tørnet ud til en officiel kamp på datoen den 1. september. 7 gange er det endt med sejr til B.93, mens 3 gange er endt med nederlag. Første gang B.93 spillede på datoen var i 1918, hvor HIK blev sendt ud af KBU Pokalen med en 10-1 udradering, bl.a. på mål af legenderne Michael Rohde og Anthon Olsen. B.93 har desuden aldrig tabt på udebane på den 1. september.

God kamp!


FC Øresund – B.93

Lørdag 1. september klokken 13.00
Hørsholm Idrætspark


Optakt v) Leo Mathiesen.

Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1130
Senest opdateret: 25 januar 2014