Klik billedet
Kampreferat 01.09.2012 Udskriv Email

Untitled document

1. september 2012
Uafgjort i Hørsholm Idrætspark
B.93 måtte skuffende nøjes med det ene point mod FC Øresund.


FC Øresund - B.93 1-1 (1-0)

1-0 Joachim Damm (2')
1-1 Rami Jiowda (46')

Hørsholm Idrætspark
163 tilskuere

Trods kolossal overvægt i spil og chancer måtte B.93 nøjes med 1-1 i udekampen mod FC Øresund.

Hjemmeholdet chokstartede ved at straffe en opspilsfejl af B.93 allerede i det andet minut. Damm stødte en tværaflevering i mål til 1-0. En katastrofal start.

Men B.93 fik rystet chokket af sig, og begyndte at rulle angreb på angreb ned mod de sortstribede. Chance på chance fulgte: Philip Bank headede på stolpen efter et hjørnespark, Thomas Høegh og Rami Jiowda sparkede lige på målmanden i fri position. Desuden blev Bjarke Vind snydt for et straffespark, da han blev skubbet ud over baglinien. 1-0 til hjemmeholdet ved pausen var helt misvisende. 

Heldigvis behøvede B.93 kun et minut af anden halvleg for at fremtvinge den udligning, de havde kæmpet hele første halvleg for at fremtvinge. Øresunds målmand kastede pludselig bolden ud i fødderne på Bjarke Vind, der tog et træk ind mod feltet og med en flad pasning fandt Rami Jiowda, der denne gang afsluttede sikkert. 1-1. 

B.93 fortsatte dominansen resten af kampen. Gang på gang blev hjemmeholdets midtbane overspillet, og en stadig bedre spillende Emil Dyre flænsede gang på gang deres forsvar fra hinanden. Dyre tilspillede sig selv to meget store muligheder for at bringe B.93 i front, men måtte se målmanden redde begge gange. Største chance tilfaldt dog indskiftede Kim Tandrup, der helt fri midt for mål sendte et Dyre-oplæg forbi mål. Også efter hjørnespark var B.93 tæt på flere gange. I perioder var der tale om en ren belejring af hjemmeholdets mål, men ind ville bolden ikke. Ej heller dommeren var med B.93, der blev snydt for endnu et straffespark, da Marco Holst blev nedlagt af Øresund-målmanden.  

Hjemmeholdet var med sporadiske, men helhjertede, kontraforsøg kun sjældne gæster i nærheden B.93s felt. Ikke desto mindre havde de en kolossal mulighed for at afgøre kampen på et hovedstød i overtiden, men B.93-forsvaret fik mirakuløst raget kastanjerne ud  af ilden. Og så endte det med at fusionsklubbens trænerstab, der blandt andre tæller 1903-legenden John Andersen, smed sig i græsset af ærgrelse, selv om deres hold i store dele af kampen var blevet spillet baglæns ud i Øresund.

Bjarke Vind: "Det er meget frustrerende at måtte nøjes med uafgjort, når vi spiller en fremragende kamp, kombinerer godt, vinder andenbolde, skaber store chancer og tilmed bliver snydt for to straffespark. Men spillemæssigt var det et stort skridt fremad, så jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til resten af efterårssæsonen".


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Christian Andreasen
Marco Holst
Rang Shawkat
Jonas Lorentzen (ud 64')


Philip Bank
Rami Jiowda (ud 77')
Thomas Høegh


Bjarke Vind (ud 65')
Chris Sørensen
Emil Dyre
      


På bænken

Kim Tandrup (ind 64')
Nico Jørgensen (ind 65')
Mads Heisterberg (ind 77')


Referent: Mads Mazanti Jensen

 
Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1526
Senest opdateret: 17 februar 2014