Klik billedet
Nyt om 1. senior Udskriv Email

Untitled document

6. september 2012
Ny sportschef i B.93
Michele Guarini bliver ny sportschef i B.93.


Som led i arbejdet med at bringe B.93 tilbage til divisionerne og styrke både det sportslige og kommercielle arbejde i klubben har B.93 indgået aftale med Michele Guarini om, at han tiltræder som sportschef.

Michele Guarini har en lang erfaring fra fodboldens verden. Han har tidligere været både træner i klubber som Vanløse, Fremad Amager og Ølstykke FC, ligesom han for en del år siden bragte FB's kvindehold op i den bedste række. I de senere år han har holdt pause fra fodbolden og koncentreret sig om sit civile arbejde som konsulent i erhvervslivet.

I B.93 bliver Michele Guarinis opgave at tilføre en langsigtet og strategisk perspektiv i arbejdet, der skal føre B.93 tilbage til divisionerne og derefter videre tilbage mod en position, som B.93 historisk har haft i dansk fodbold.

Michele har som led i sin uddannelse og arbejde blandt andet udviklet nye metoder til at analysere de enkelte spilleres og holdets mentale og fysiske styrker og svagheder med henblik på at få et hold til at fungere som en effektiv helhed. Målet er, at den nye sportschef kan overføre denne systematiske tilgang til B.93 med henblik på at sikre, at klubben og spillerne får det maksimale ud af ressourcerne, samtidig med, at der skabes et langsigtet perspektiv for arbejdet.

Michele Guarini vil også bidrage til arbejdet med at styrke det kommercielle grundlag i B.93.

Med ansættelsen af Michele Guarini som sportschef lægges der en ekstra dimension oven på det målrettede arbejde, som cheftræner Kim Splidsboel er i gang med at udføre som cheftræner for 1. holdet.

B.93 har store forventninger til samarbejdet og byder Michele Guarini velkommen i klubben.


Med venlig hilsen

Jørgen Wenshøj
Formand for B.93 Kontraktfodbold Aps.


Yderligere oplysninger

Jørgen Wenshøj, telefon 21 68 60 90
Michele Guarini, telefon 20 44 55 66


Fakta om Michele Guarini

Født i København i 1960
Italiensk far, dansk mor.
Direktør i konsulentfirmaet Hucama.
UEFA A-licens som træner.
1983: Cheftræner i Vanløse IF.
1995-2001: Cheftræner i Frederiksberg Boldklub for kvindeholdet.
2001-2004: Cheftræner i Fremad Amager.
2004-2006: Cheftræner i Ølstykke FC.


Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1486
Senest opdateret: 25 januar 2014