Klik billedet
Kampreferat 09.09.2012 Udskriv Email

Untitled document

9. september 2012
B.93 - FA 2000 1-1
B.93 tabte endnu engang to points. Denne gang mod Jan Carlsens tropper fra FA 2000.
 

B.93 - FA 2000 1-1 (1-0)

1-0 Chris Sørensen (40')
1-1 Lasse Nielsen (90')

Østerbro Stadion
149 tilskuere.
 
Gæsterne begyndte fint og havde de første tilløb til chancer, men som første halvleg skred frem satte B.93 uden at imponere kampens dagsorden. Rami Jiowda vendte rundt og tvang FA-målmanden til en flot redning på et skud fra nært hold, Emil Dyres hårde langskud prellede af på overliggerens overkant, og Bjarke Vind skød forbi mål i gunstig position.

Alligevel var det ikke noget tungt pres, B.93 formåede at lægge på de velorganiserede gæster; chancerne opstod mest på enkeltmandspræstationer, og man savnede gennemspilllede angreb i dybden.

Seks minutter før pausen kom det så, da en veloplagt Emil Dyre brød igennem i venstre side, og med en flad tværpasning fandt Chris Sørensen, der kunne støde bolden i mål et par meter fra stregen. 1-0.

Føringen kunne endda være blevet fordoblet kort før pausen, da Jiowda tilsyneladende blev snydt for et straffespark, og Emil Dyre var tæt på et kanonmål, da han efter at have udmanøvreret det frederiksbergske forsvar med et par fikse træk knaldede bolden på overliggerens underkant fra en spids vinkel.

Kampbilledet forandredes ikke stort efter pausen. De sortklædte gæster præsterede pæne kombinationer uden at tilspille sig egentlige chancer, mens B.93 kontrollerede det meste af spillet uden for alvor at kunne tvinge modstanderen i knæ.

Bjarke Vind fik en stor hovedstødschance efter endnu et fornemt Dyre-oplæg, men det var først og fremmest efter hjørnespark, B.93 var farligst. Philip Bank og Marco Holsts hovedsstødsstyrke var tæt på at resultere i scoring, men hver eneste gang kom en FA-fod i vejen, før bolden nåede målstregen.

Og da vi ikke formåede at lukke kampen blev det unødvendigt spændende i de sidste ti minutter, da frederiksbergerne satsede hele butikken på lange indlæg i feltet. To minutter før tid fik de pludselig chancen i feltet og sparkede forbi, men 93-kendere anede, hvor det ville bære henad.

Og ganske rigtigt: To minutter inde i overtiden havnede en bold tilfældigt for fødderne af Lasse Nielsen, hvis strømpeskud strøg ind i det lange hjørne.

I de allersidste sekunder havde Danny Mirabel såmænd også en afslutning, der blev reddet på stregen, og så endte det altså med, at B.93s ineffektivitet endnu engang kostede sejren. Spillemæssigt var B.93 ikke helt oppe at ringe, dog burde det havde været nok til en sikker sejr, og der var meget flotte individuelle præstationer fra især kampens spiller, Emil Dyre, og Rami Jiowda på den offensive midtbane. Men de tre points gled os altså igen af hænde. Man aner et mønster..

 
Holdet på banen
 
Jakob Thomsen

Christian Andreasen
Marco Holst
Rang Shawkat
Jonas Lorentzen

Philip Bank
Rami Jiowda (ud 79')
Thomas Høegh

Bjarke Vind (ud 80')
Chris Sørensen (ud 63')
Emil Dyre


På bænken
 
Danny Mirabel (ind 63')
Kim Tandrup (ind 79')
Nico Jørgensen (ind 80')   


Referent: Mads Mazanti Jensen
 
Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1524
Senest opdateret: 17 februar 2014