Klik billedet
Kampreferat 12.09.2012 Udskriv Email

Untitled document

13. september 2012
B.93 videre i DBU Pokalen 
B.93 er videre i pokalturneringen, men der måtte straffesparkskonkurrence til, før serie 1-holdet fra Vallensbæk var slået.


Vallensbæk - B.93 6-7 (e.f.s. og straffespark)

Ordinær kamp: 1-1 (1-1)

1-0 Kasper Lundbye (14')
1-1 Danny Mirabel (20')

Forlænget spilletid: 0-0.
Straffesparkskonkurrence: 5-6.


Vallensbæk Idrætspark

Ca. 400 tilskuere.


På kunstgræsbanen i Vallensbæk tegnede der sig straks fra begyndelsen et billede af et B.93-hold med mest boldbesiddelse, mens hjemmeholdet organiserede sig godt og lurede på kontraer.

Efter tretten minutter gav hjemmeholdets taktik pote, da Kasper Lundbye smuttede igennem på en lang bold og sikkert udplacerede Jakob Thomsen i målet til stor jubel for de mange tilskuere, der omkransede banen. 

Heldigvis fik B.93 svaret hurtigt igen, da Danny Mirabel afsluttede lidt udenfor for straffesparksfeltet. Hans skud blev rettet af og dalede i en blød bue ned under overliggeren og i mål. Endelig lidt held i sprøjten til B.93.

B.93 fortsatte med at have det meste af spillet, men manglede lige den sidste aflevering for at åbne hjemmeholdets forsvar. En stor mulighed tilfaldt dog Philip Bank kort før pausen. Han mødte et fint indadskruet hjørnespark med pandebrasken og headede nedad udenfor målmandens rækkevidde. Uheldigvis studsede bolden op på overliggeren, og så blev det ved 1-1 ved pausen.

Efter pausen blev spilovertaget mere massivt for B.93, men det var stadig svært at skabe åbne muligheder mod et imponerende velorganiseret og godt fightende Vallensbæk-hold, der trænes af Brøndby-legenden Tom Køhlert. 

Den største mulighed tilfaldt Jackie Christensen efter et godt opspil i højre side. Desværre kom han lidt skævt i bolden og kunne ikke få afsluttet ordentligt.  Så begyndte mørket at falde på, og vi skulle ud i forlænget spilletid. Selv om flere af Vallensbæk-spillerne tydeligvis var godt møre, var det faktisk hjemmeholdet, der fik de største muligheder for at afgøre kampen, og B.93 måtte love for Jakob Thomsen i målet. 1-1 stod sig tiden ud. Straffespark. 

Thomas Høegh, Emil Dyre, Kim Tandrup og Jackie Christensen scorede alle sikkert på deres spark, og da Vallensbæk kiksede deres fjerde spark, fik debutanten Simon Carstensen muligheden for at afgøre det hele. Hans skud snittede overliggeren og strøg over mål til enorm jubel for de lokale tilskuere. Men Simon skal nu ikke lastes for afbrænderen. Han havde gjort et fint indhop som højre back, og det var flot, at han som debutant tog så stort et ansvar. 

På det efterfølgende straffespark udlignede hjemmeholdet til 4-4, så nu gjaldt det et spark til hvert hold ad gangen. Danny Mirabel bragte atter B.93 i front, Vallensbæk udlignede igen, Philip Bank stod for presset og gjorde det til 6-5, og så skete det: Vallensbæks næste skytte sparkede bolden langt forbi mål. B.93 var videre i pokalturneringen.

Jonas Lorentzen: "Jeg synes, vi begynder kampen godt, men det var et problem, at for mange præsterede under niveau. Alligevel får vi vendt kampen, og ender med at vinde straffesparkskonkurrencen. Det må give os noget selvtillid."

 
Holdet på banen
 
Jakob Thomsen

Martin Heisterberg (ud 81')
Marco Holst
Philip Bank
Jonas Lorentzen

Thomas Høegh
Rami Jiowda (ud 106')
Danny Mirabel

Bjarke Vind
Jackie Christensen
Emil Dyre


På bænken
 
Nico Jørgensen (ind 69')
Simon Carstensen (ind 81')
Kim Tandrup (ind 106')
Simon Bloch Jørgensen


Referent: Mads Mazanti Jensen
  
Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1317
Senest opdateret: 17 februar 2014