Klik billedet
Bustur til Brøndby Udskriv Email

Untitled document

22. september 2012
Bustur til Brøndby Stadion
Fælles bustur fra B.93s klubhus til Brøndby Stadion.


På onsdag 26. september spiller B.93 i 3 runde af pokalturneringen mod Brøndby. I den forbindelse vil vi prøve at arrangere en fælles bustur fra B.93's klubhus til Brøndby Stadion og retur. Men vi skal være minimum 20 personer, og tilmelding skal være sket senest mandag 24. september kl. 16.00. 

Kampen spilles kl. 16.45. Bussen afgår fra B.93 klubhus kl. 15.30, og ventes retur kl. 19.30, med mindre vi kommer ud i omkamp. Så kommer vi først senere hjem.

Prisen for at køre frem og tilbage er kr. 50 pr stk. og betales i bussen. Bindende tilmelding skal ske til Marianne Jespersen på mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. inden mandag kl. 16.00.

Selve billetten købes i indgangen på Brøndby stadion. Se priserne på Brøndbys hjemmeside. Kom og støt B.93 og få en forhåbentlig festlig aften på Brøndby Stadion.


Baggrund

B.93 skulle have haft hjemmebane i pokalkampen mod Brøndby IF onsdag den 26. september, men da det ikke er muligt at spille på Østerbro Stadion, har de to klubber indgået en fornuftig aftale om at spille kampen på Brøndby Stadion i stedet.

Samtidig er kamptidspunktet ændret til kl. 16.45, hvilket primært skyldes, at kampen skal transmitteres direkte i tv.

B.93 håber, at mange støtter af Østerbroklubben vil benytte lejligheden til at tage en lille udflugt til Brøndbys flotte stadion, når de to tidligere pokalvindere mødes. Brøndby har et imponerende stadion med plads til 29.000 tilskuere, hvilket betyder, at der skulle være plads til os alle, hvis vi rykker os lidt sammen.

B.93 får rådighed over en sponsorlounge på Brøndby Stadion til kampen, og klubben håber, at de trofaste sponsorer vil tage mod tilbuddet om en forhåbentlig god dag på Brøndby Stadion.

B.93 har kvalificeret sig til 3. runde af DBU Pokalen efter sejre over Avarta og Vallensbæk.
 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1474
Senest opdateret: 25 januar 2014