Klik billedet
Kampreferat B.93 - Frederikssund Udskriv Email

Untitled document

20.september 2012
B.93-Frederikssund 2-0 (0-0)
B.93 fik tre meget vigtige point i kampen for at hægte sig på toppen af tabellen med en 2-0 sejr over Frederikssund.


B.93 spillede onsdag aften hjemmekamp mod Frederikssund. Sejren blev sikret i anden halvleg, hvor først Emil Dyre og senere Jackie Christensen scorede. Jakob Thomsen blev hyldet for 100 kampe i B.93-trøjen og Emil Dyre blev kåret til kampens spiller af B.93 Fanklub. Dejlig aften på Østerbro. 


B.93 - Frederikssund 2-0 (0-0)

1-0 Emil Dyre (80')
2-0 Jackie Christensen (85')

Østerbro Stadion
84 tilskuere.

B.93 fik tre meget vigtige points i kampen for at hægte sig på i toppen af tabellen med en 2-0-sejr over Frederikssund. B.93 lagde ud med at have bolden mest, men Frederikssund var ikke ufarlige, når de udfordrede vores forsvar. Det stod hurtigt klart, at det var et af rækkens bedre hold, vi mødte. 

Rami Jiowda fik vores første chance, men sparkede forbi mål efter flot oplæg fra Lorentzen i venstre side. Gæsterne havde også et farligt forsøg med en hård, flad afslutning, som Thomsen måtte parere ved nærmeste stolpe. 

Mod slutningen af halvlegen begyndte spillet for alvor at rulle for B.93, og i en periode blev der lagt et godt pres på de gulklædte gæster. Det udmøntede sig blandt andet i halvlegens største mulighed, til Emil Dyre, der kunne helflugte i fri position foran mål efter godt presspil i højre side. Desværre endte afslutningen lige i fødderne på målmanden, og så stod 0-0 sig til pausen. 

Anden halvleg blev en lige og chancefattig affære. Kampen lå på vippen; man havde fornemmelsen af, at det første mål ville blive afgørende. Frederikssunds farligste forsøg var signeret Claus Thygesen, hvis flade skud fra kanten af feltet hvinede snert forbi den ene stolpe. B.93 fik en endnu større mulighed efter opspil i højre side, hvor et fladt indlæg til sidst havnede for fødderne af Enil Dyre, hvis afslutning var tæt på at smutte under målmanden. Da der ikke blev scoret på disse sjældne chancer, så det hele ud til at ende med en nulløsning.

Men så, 11 minutter før tid, fik Emil Dyre endelig held i sprøjten. Han erobrede bolden højt oppe på banen, trak mod feltet og fyrede løs. Frederikssund-målmanden så ud til at have kontrol over afslutningen, men det hårde skud brækkede i luften foran ham, så hans parade af skuddet røg i en blød bue over ham og til almen forbløffelse dumpede ind under overliggeren og i mål. 

Nu havde B.93 overtaget, og var med udmærket kontraspil tættere på 2-0 end gæsterne var på udligning. Jackie Christensen headede fra nært hold bolden i mål til 2-0, men jubelscenerne måtte afmeldes, da linievogteren havde flaget oppe for offside. 

To minutter senere tog Jackie imidlertid revanche, da han på imponerende vis dirigerede et Dyre-indlæg i en bue over målmanden og i mål, selv om han egentlig befandt sig så langt ude i feltet, at man ikke troede det muligt. 2-0, og den vigtige sejr var i hus.

Emil Dyre, der har fundet storformen tilbage og blev kåret til kampens spiller, udtaler: "I første halvleg får vi ikke udbytte af vores pres, og anden halvleg er lidt rodet, men vi får afgjort kampen til sidst, og det var utroligt vigtigt og en stor forløsning."


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Christian Andreasen (ud 63')
Martin Heisterberg
Philip Bank
Jonas Lorentzen

Thomas Høegh
Rami Jiowda (ud 74')
Danny Mirabel

Bjarke Vind
Jackie Christensen
Emil Dyre


På bænken

Nico Jørgensen (ind 63')
Kim Tandrup (ind 74')
Marco Holst

Referent: Mads Mazanti

 

Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1292
Senest opdateret: 17 februar 2014