Klik billedet
Optakt B.93 - Kastrup Udskriv Email

Untitled document

4. oktober 2012
Næste hjemmekamp mod Kastrup
B.93 spiller lørdag den 6. oktober hjemmekamp mod Kastrup i Danmarksseriens Pulje 1.


B.93 har inden kampen mod Kastrup fået et længe ventet pusterum på en hel uge efter tre hektiske uger med hele syv kampe. På trods af det pakkede program, har truppen vist god moral og stærk vindermentalitet, hvilket har medført at holdet nu er oppe på fire sejre i streg i Danmarksserien.

Kastrup har igennem de senere år haft en noget omtumlet tilværelse i kraft af deres deltagelse i først Amager United og senere FC Amager. I 2009 blev de tvangsnedrykket til KBU Serie 1 på grund af FC Amagers konkurs. Siden da er det blevet til to oprykninger i de efterfølgende tre sæsoner, og Kastrup er i denne sæson for første gang tilbage i Danmarksserien siden 2009. I truppen har de flere spillere med divisionserfaring, men det er især Kastrup anfører, Martin Skov Petersen, som B.93 skal holde godt øje med. Martin Skov Petersen står noteret for 11 af de 16 mål Kastrup har scoret indtil videre i efteråret.


Historie og statistik

B.93 har 39 gange tidligere spillet officiel kamp mod Kastrup, hvoraf de 15 er endt med sejr til B.93. Seneste nederlag til Kastrup faldt for over 20 år siden, og B.93 har siden da spillet otte kampe uden nederlag mod Kastrup. Seneste opgør var dog helt tilbage i 1997. 

B.93 har mulighed for at bryde en dårlig stime på kampdagen den 6. oktober. Ikke siden 1990 er det lykkedes for holdet at vinde, og den totale statistik for datoen lyder på 4 sejre, 2 uafgjort og 5 nederlag.


B.93 – Kastrup

Lørdag 6. oktober klokken 13.00
Østerbro Stadion
Entre: 40 kroner 
Betaling ved indgangen.

Alle B.93 ungdomsmedlemmer under 18 år kan komme gratis ind ved forevisning af gyldigt medlemskort. Kortet kan hentes hos Gitte på B.93’s kontor.


Optakt v) Leo Mathiesen

 

Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1398
Senest opdateret: 09 februar 2014