Klik billedet
Fanklubben Udskriv Email

Untitled document

26. januar 2013
Fanklubben officielt stiftet
B.93 Fanklub er stiftet og åben for tilmeldinger.


På en stiftende generalforsamling torsdag den 24. januar 2013 i B.93's klubhus blev der truffet formel beslutning om stiftelsef af B.93 Fanklub.

Der var 17 fremmødte, men fanklubben regner med at blive mange flere i de kommende måneder. De første medlemmer er allerede kommet ind i kartoteket.

Kontingentet er rørende billigt og lyder på det smukke tal 93 kr for hele 2013.

Fanklubbens nyvalgte formand Brian Nehm oplyser i øvrigt, at man hvis man ønsker at blive medlem, kan man kontakte ham på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Husk at skrive navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Fanklubben vil mødes 1 time før hver hjemmekamp ved den indhegnede bane ved lystavlen på østerbro Stadion, hvor der vil blive spillet noget bold, være hyggeligt samvær og lodtrækninger med spændende præmier.

"Alle er velkommen til at blive en del af B.93 fanklub", siger Brian Nehm.

B.93 siger tak for det gode initiativ. Fanklubben viste blandt andet ved pokalkampen i Brøndby, som de totalt dominerede, hvilke muligheder, der ligger. Det er en stor og flot indsats, som fanklubben gør til gavn for B.93. Der vil som tidligere år blive indgået aftale om et sæsonkort til kampene på Østerbro Stadion.

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1141
Senest opdateret: 09 februar 2014