Klik billedet
Forårspremiere Udskriv Email

Untitled document

29. marts 2013
Forårspremiere 2. påskedag
B.93 indleder forårssæsonen på kunstgræs ude mod Virum-Sorgenfri.


Optakt til Virum-Sorgenfri – B.93

B.93 spiller første kamp i foråret mandag den 1. april i udekampen mod Virum-Sorgenfri i Danmarksseriens Pulje 1.
Efter nogle overraskende resultater i de første par kampe fandt B.93 stabiliteten i efteråret, og fik midt i et meget tæt program startet en stime, der mundede ud i 11 kampe i streg uden nederlag. B.93 har dermed indtil videre vist sig som en stærk kandidat til den ene af oprykningspladserne til  2. divisionerne.

I foråret skal holdet forsøge at fastholde den gode stime på trods af den fem måneder lange vinterpause. Som optakt til forårssæsonen har B.93 spillet ni træningskampe, hvor det er blandt andet er blevet til sejre over topholdene fra 2. division Øst, FC Helsingør og B1908.

Forårspremierens modstander er Virum-Sorgenfri, der overraskede med en sejr over B.93 i sæsonpremieren. Holdet er ledet af den tidligere landsholdsspiller Thomas Rytter, der dog har måttet se sit hold kæmpe hårdt for at holde sig over nedrykningsstregen.

Holdet har blot hentet 11 point i de 13 kampe i efteråret, og er sammen med BGA og Skovshoved det mindst scorende hold i Danmarksseriens Pulje 1. Holdet har over vinteren mistet en række stærke spillere, men har stadig en rutineret stamme af spillere med divisionserfaring i form af Jesper Duelund, Kasper Pilmark og Mads Hedegaard. Derudover er den tidligere B.93’er Andreas Dawall også at finde i Virum-Sorgenfris trup. 


Transfers

B.93 har formået at holde sammen på en stærk trup fra efteråret og styrket den med fire spillere udefra i form af Mikkel Christoffersen, Andreas Larsen, Olcay Senoglu og Daniel Lindsten. Derudover er to unge spillere stødt til truppen fra andre B.93 hold. Det drejer sig om Frederik Bruhn, der er ny 2. målmand samt Asger Ubbesen. Ud er gledet Bjarke Vind, Christian Cordius, Patrick Ortiz og Simon Bloch Jørgensen.


Historie og statistik

B.93 tabte i efteråret den hidtil eneste officielle kamp mod Virum-Sorgenfri, og har dermed en revanche til gode.
Det er blevet til 12 officielle kampe for B.93 på kampdagen den 1. april, og blot to gange har B.93 gået fra kampen sejrrigt, mens det hele fem gange er blevet til nederlag. Derudover har B.93 ikke vundet en eneste af de otte udekampe, de har spillet på kampdagen den 1. april. B.93 har derfor muligheden for at rette op på en dårlig statistik.

Vel mødt til forårspremieren.


Virum-Sorgenfri – B.93

Mandag 1. april klokken 15.00
Virumgård kunstgræsbane
Bemærk at kampen er flyttet til kunstgræsbanen!
Virumgårdsvej 2
2830 Virum


Optakt v) Leo Mathiesen

 

Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1295
Senest opdateret: 09 februar 2014