Klik billedet
B.93 - Ledøje Smørum Udskriv Email

Untitled document

6. april 2013
Uafgjort mod Ledøje Smørum
B.93 spillede 1-1 i lørdagens kamp med Ledøje Smørum. Nu med B.93 TV, som dog desværre er uden Philip Banks 1-0 føringsmål.


B.93 - Ledøje-Smørum 1-1 (0-0)

1-0 Philip Bank (59')
1-1 Kasper Gram (90')

Østerbro Stadion
345 tilskuere (sæsonrekord)

Da Olcay Senoglus afslutning kort før tid sneg sig på tværs af et tomt mål, kunne jeg ikke lade være at udbryde: "Så vinder vi ikke den kamp!" Folk omkring så mistroisk på mig, for B.93 førte 1-0 og dominerede kampen totalt. Men B.93 er nu engang verdensmestre i at sætte føringer over styr i slutminutterne, så man behøvede ikke ligefrem at være Nostradamus for at forudsige, at Kasper Grams desperate langskud, der var gæsternes eneste forsøg på mål i hele anden halvleg, naturligvis måtte stryge ind bag Jakob Thomsen til en dybt ærgerlig og uretfærdig, men på mærkværdig vis helt logisk udligning til slutresultatet 1-1.

Det var en kamp, som på forhånd så ud til at blive præget af de vanskelige betingelser; banen var først i går meldt klar til kamp og indbød ikke ligefrem til teknisk spil, og så manglede linjevogterne også, eftersom det ikke var lykkes at fremskaffe dem trods afblæsningen af dommerstrejken fredag aften. En kæmpe tak til Leo Mathiesen, der trådte til på den ene linje og var med til at muliggøre kampens gennemførelse.

Men B.93 lod sig ikke påvirke af de ydre forhold, og allerede efter ti minutter havde Olcay Senoglu en god mulighed for at bringe os i front. Uden at skabe de helt åbne muligheder var B.93 spilstyrende, dog var de afbudsramte gæster tæt på at bringe sig i front på et indirekte frispark i målfeltet. Heldigvis prellede den lumske afslutning af på overliggeren.

Mod halvlegens slutning havde B.93 flere lige-ved-og-næsten situationer omkring Smørum-målet, men det blev ved 0-0 ved pausen.

Efter pausen blev B.93s dominans tydeligere. Og efter tretten minutter kom belønningen så, da Olcay Senoglu forsøgte at glide bolden i mål efter hjørnespark. Returbolden havnede hos Philip Bank, der blot skulle sætte foden på for at score sit første mål i 93-trøjen.

Efterfølgende kvaste B.93 anført af 100-kampsjubilar Danny Mirabel og evighedsløberen Thomas Høegh (kåret til kampens spiller af fanklubben) med effektivt erobringsspil fuldstændig gæsternes midtbane, men forsømte altså at snøre sækken til.

Og så skete det igen-igen. Endnu en sejr sat over styr til sidst. Ingen af B.93s kampe i denne sæson er vundet 1-0. 1-0 er åbenbart bare ikke nok, det er som om der hviler en forbandelse over disse 1-0-føringer, for B.93 gjorde jo ellers så meget rigtigt i denne kamp. Nå, endnu er der 11 kampe tilbage til at bryde forbandelsen i. Om ikke andet fik vi da bevist, at vi er vores konkurrenter i toppen spillemæssigt totalt overlegne.


Se B.93 TV reportagen

På grund af tekniske vanskeligheder med videooptagelserne har vi desværre ikke Philip Banks 1-0 mål med. Reportagen er af samme grund også en del kortere, men vi har valgt at bringe den (noget forsinket) alligevel herunder.
Holdet på banen

Jakob Thomsen

Martin Heisterberg
Mikkel Christoffersen
Philip Bank
Jonas Lorentzen

Thomas Høegh
Mads Heisterberg (ud 58')
Danny Mirabel

Andreas Larsen
Olcay Senoglu
Emil Dyre (ud 76')


På bænken

Rami Jiowda (ind 58')
Nico Jørgensen (ind 76')
Marco Holst (ind 85')


Kampreferat v) Mads Mazanti.
 
Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 2664
Senest opdateret: 18 februar 2014