Klik billedet
Optakt BGA - B.93 Udskriv Email

Untitled document

12. april 2013
Optakt
Lørdag skal B.93 til Glostrup, hvor BGA står klar. Kampstart 13.00.

Optakt til BGA – B.93

B.93 spiller lørdag den 13. april ude mod BGA i Danmarksseriens Pulje 1.

Forårets to første kampe har blot kastet to point af sig. Men selvom B.93 i begge kampe kan føle det som et nederlag at blive frataget sejren i slutminutterne, har spillerne reelt ikke oplevet at tabe i Danmarksserien i snart otte måneder. 13 kampe i streg uden nederlag er det indtil videre blevet til, og vel at mærke har B.93 scoret i samtlige af de kampe. Dermed kan holdet med rette gå på banen i troen på at sejren nok skal komme hvis blot man fortsætter det gode spil.

Dagens modstander BGA har siden nedrykningen sidste år kæmpet en indædt kamp for overlevelse i Danmarksserien. Efter nedrykningen startede klubben ud med fire nederlag i streg og lignede en favorit til videre nedrykning til Sjællandsserien. Pointene kom dog så småt i hus og BGA ligger inden dagens opgør i en position hvor de kan komme over nedrykningsstregen med en sejr. 

Holdet er det mindst scorende hold i Danmarksseriens Pulje 1 men har samtidigt det fjerdebedste forsvar. På sidelinjen bliver holdet styret af den tidligere AB-spiller Jan Bjur samt den tidligere BGA topscorer Brian Andresen.


Historie og statistik

BGA kan vist med rette kaldes en 2. generations fusionsklub. Klubben er en fusion af klubberne Albertslund og Glostrup FK, hvor Glostrup FK igen er en fusion af de to klubber Glostrup IC og Glostrup IF32. Med alle klubberne inkluderet er B.93’s statistik følgende: 27 kampe, 16 sejre, 6 uafgjort og 5 nederlag.

B.93 har mødt fusionsklubben BGA 8 gange tidligere, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag. Klubben har desuden den tvivlsomme ære at være den første klub nogensinde B.93 besejrede i Danmarksserien. Det blev de tirsdag den 28. august 2012, hvor de måtte tage tilbage til vestegnen med et 2-0 nederlag. Rang Shawkat blev desuden kåret som kampens spiller.

Kampdagen den 13. april er en god dag for B.93. Ud af de 13 officielle kampe B.93 har spillet på dagen er de syv endt med sejr, fire er endt uafgjort mens blot to kampe er endt med nederlag til B.93. Seneste sejr var den 13. april 2009, hvor Olcay Senoglu stod for de to mål i 2-0 sejren over Avarta.

God kamp!


BGA – B.93

Lørdag den 13. april klokken 13.00
Glostrup Idrætspark
Stadionvej 80
2600 Glostrup


Optakt v) Leo Mathiesen.

 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1099
Senest opdateret: 10 februar 2014