Klik billedet
BGA - B.93 1-2 Udskriv Email

Untitled document

13. april 2013
Sejr i Glostrup
B.93 vandt lørdagens match mod BGA med 2-1. Jonas Lorentzen scorede sejrsmålet i 88. minut.

BGA - B.93 1-2 (0-1)

0-1 Olcay Senoglu (26')
1-1 Mikkel Føge (75')
1-2 Jonas Lorentzen (88')

Glostrup Stadion
135 tilskuere.

Endelig! B.93 brød forbandelsen og fik hevet en 2-1-sejr hjem mod BGA takket være Jonas Lorentzens mål tre minutter før tid.

Men før det kom så vidt, skulle vi hårdt prøvede 93ere gennem endnu en deja-vu-oplevelse.
  
Efter en god mulighed til BGA i kampens start satte B.93 sig efterhånden på spillet og var i alle spillets facetter hjemmeholdet totalt overlegen. Chancerne begyndte da også at indfinde sig, størst til Emil Dyre, der i fri position måtte dreje rundt om sig selv og ikke fik afsluttet et fremragende angreb over højresiden ordentligt.
  
I det 26. minut kom scoringen så, da Olcay Senoglu opfangede en løs tilbagelægning, rundede målmanden og drejede bolden i et tomt mål. 1-0 stod sig til pausen, selv om et klart dominerende 93-hold burde have bragt sig yderligere i front.
  
En veloplagt Senoglu indledte anden halvleg med en kanonflugter over mål. Derpå fulgte en kort periode, hvor hjemmeholdet kom lidt bedre med og fik sendt et par fornuftige afslutninger afsted mod Thomsens mål. I forsvaret savnedes den bortrejste Philip Bank.
  
Dog overtog B.93 atter initiativet hurtigt efter og burde have bragt sig på 2-0, da Rami Jiowda sparkede forbi bolden foran et tomt mål efter at Emil Dyre havde forsøgt sig.
  
Og så gik det, som vi er vant til: Vores manglende effektivt i angrebet blev straffet i den anden ende: Et gennembrud i vores højre forsvarsside endte med en tværpasning til den tidligere Avarta-spiller Mikkel Føge, der i fri position med et tørt hug udlignede.
  
Heldigvis var der endnu et kvarter til at få scoret det vitale andet mål, og B.93 blev ved med at klø på; det udløste en stor mulighed til allestedsnærværende Emil Dyre, der desværre løftede bolden over mål.
  
Men når angrebet ikke kunne, måtte vores forsvar tage sagen i egne hænder. Martin Heisterberg brød igennem i højre af side af målfeltet og lagde elegant bolden i en blød bue over Butt i målet, så den tidligere Glostrup-anfører Jonas Lorentzen mellem venner og fjender kunne trampe bolden det sidste stykke over stregen.
  
2-1 og kolossal forløsning for B.93. Endnu resterede der ni minutter af kampen, da dommeren uforståeligt havde lagt seks minutter til, men heldigvis holdt vi hovedet koldt i overtiden og kunne endelig, endelig juble over tre points efter en kamp, hvor B.93s overlegenhed burde have ført til en helt anderledes overbevisende triumf. Og da både Vanløse og Ledøje-Smørum snublede denne lørdag eftermiddag, kan B.93 nu omsider kalde sig nr. 1 i Danmarksserien. 


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Christian Andreasen (ud 78')
Mikkel Christoffersen
Martin Heisterberg
Jonas Lorentzen

Thomas Høegh
Rami Jiowda (ud 65')
Danny Mirabel

Andreas Larsen (ud 89')
Olcay Senoglu
Emil Dyre


På bænken

Nico Jørgensen (ind 65')
Marco Holst (ind 78')
Mads Heisterberg (ind 89')

Næste kamp er lørdag 20. april kl. 15.00 på ØSterbro Stadion, hvor FC Øresund kommer på besøg.


Referent: Mads Mazanti 
 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1686
Senest opdateret: 17 februar 2014