Klik billedet
B.93 - FC Øresund Udskriv Email

Untitled document

20. april 2013
Vigtig sejr på Østerbro
B.93 vandt lørdag 1-0 over FC Øresund på et mål af Emil Dyre Nielsen i 2. halvleg.

 
B.93 - FC Øresund 1-0 (0-0)

1-0 Emil Dyre (64')

Østerbro Stadion
240 tilskuere.

Endelig, endelig, endelig lykkedes det B.93 at hive en 1-0-sejr i land, og så i den vigtige topkamp mod FC Øresund.

Kampen fik en underholdende indledning med masser af chancer; Danny Mirabel lobbede over mål, Andreas Larsen kanonerede bolden på overliggeren, da alle ventede et indlæg, Emil Dyre (anfører i stedet for en hælskadet Thomas Høegh) sparkede over i gunstig position, og Olcay Senoglu demonstrerede ved et par tilfælde sin giftighed.

Det afbudsramte gæstehold var heller ikke helt ufarlige, når de overbefolkede vores højre forsvarsside og forsøgte at nedbryde forsvaret med fysisk betonet angrebsspil. En helt fri chance i kampens indledning havnede heldigvis i sidenettet; tættere på kom Øresund ikke.

I anden halvleg fortsatte B.93 med at producere chancer. Martin Heisterberg kom skævt ind til et frit hovedstød efter hjørnespark, og B.93 fortsatte med fine kombinationer omkring de orangeklædte gæsters mål; problemet var bare at ramme målet.

Forløsningen kom i det 64. minut, da Emil Dyre sendte en flad og i grunden mislykket afslutning afsted mod Øresunds mål. På mærkværdig vis smuttede bolden mellem hænderne på Ronni Raun i målet og trillede lige så stille under ham og i mål. 1-0!

En meget stabil B.93-defensiv med Christoffersen og Heisterberg som effektive stoppere og Philip Bank som oprydder på midtbanen tillod kun gæsterne en enkelt mulighed efter et forlænget frispark, men da var Jakob Thomsen på sin plads i målet.

Ikke desto mindre: Det der med 1-0-føringer i slutfasen har vi nogle meget bitre erfaringer med, og da indskiftede Nico Jørgensen og Jackie Christensen ikke formåede at score til 2-0 på en udmærket mulighed seks minutter før tid, måtte vi igen-igen bide negle i slutfasen. Heldigvis fik drengene fra Whiskybæltet intet ud af deres anstrengelser, og B.93 kunne juble over en meget fortjent og vigtig 1-0-sejr.


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Christian Andreasen
Mikkel Christoffersen
Martin Heisterberg
Jonas Lorentzen

Philip Bank
Rami Jiowda (ud 62')
Danny Mirabel (kåret til kampens spiller)

Andreas Larsen
Olcay Senoglu (ud 85')

Emil Dyre (ud 82')


På bænken

Jackie Christensen (ind 62')
Nico Jørgensen (ind 82')
Rang Shawkat (ind 85')


Kampreferat v) Mads Mazanti.Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1606
Senest opdateret: 17 februar 2014