Klik billedet
FA 2000 - B.93 Udskriv Email

Untitled document

27. april 2013
Storsejr på Frederiksberg
B.93 vandt lørdag 6-1 over FA 2000. Målscorere var Olcay Senoglu (2), Rami Jiowda (2) samt Andreas Larsen og Jonas Lorentzen.

FA 2000 - B.93 1-6 (1-4)

0-1 Olcay Senoglu (15')
0-2 Andreas Larsen (26')
1-2 Anders Theilgaard (27')
1-3 Olcay Senoglu (29')
1-4 Rami Jiowda (38')
1-5 Jonas Lorentzen (66')
1-6 Rami Jiowda (83')

Jens Jessens Vej
Ca. 200 tilskuere.

Lørdagens kamp mod det ellers formstærke frederiksberghold, FA2000, endte med en kæmpesejr til B.93 efter en fremragende præstation.
  
Begge hold havde gode muligheder i kampens indledning, men det blev en særdeles veloplagt Olcay Senoglu, der indledte scoringen ved at afslutte et herligt angreb over venstre side med at klappe bolden i mål ved nærmeste stolpe.
  
Det stod hurtigt klart, at hjemmeholdets tremandsforsvar kom i store vanskeligheder, når B.93 spillede hurtigt i dybden, og i det 26. minut var den gal igen: På en fremlægning sprintede Andreas Larsen fra alt og alle, rundede målmanden og sendte bolden i det tomme mål.
  
Imidlertid var bolden dårligt givet op, før Frederiksbergalliancen blev lukket ind i kampen igen. En løs tilbagelægning fra Martin Heisterberg blev opfanget, og så stod der 1-2.
  
B.93 var dog ikke længe om at slå igen. Senoglu slap igen-igen fri i dybden, og sendte resolut bolden over i det lange hjørne. Tre mål på tre minutter!
  
Og som om det ikke var nok, spillede Olcay ni minutter senere Rami Jiowda fri i feltets venstre side. Rami udplacerede med en inderside sikkert målmanden. 4-1 til B.93 ved pausen efter sprudlende angrebsspil med fantsifulde lynkombinationer omkring en overdådig Olcay, champagnefodbold i 93-stil, når den er bedst.
  
Anden halvleg blev en lidt tempoforladt affære, da B.93 satsede på at køre bolden rundt, mens de afventede hjemmeholdets pres, der dog aldrig rigtig kom, da FA så ud til at frygte at blotte sig yderligere.
  
Men hver gang B.93 satte tempo på, blev det farligt. Midt i halvlegen lukkede Jonas Lorentzen endegyldigt kampen med et hårdt, fladt spark, da han stod helt fri i feltet efter en af sine velkendte fremstød.
  
Sidste del af kampen endte med lidt tjuhej-fodbold med gode chancer i begge ender (Mads Heisterberg-lob på overliggeren), men det blev B.93, der fik lov at ende målfesten, da Rami Jiowda i fællesskab med et par FA-spillere kurede en tværpasning fra Christian Andreasen over stregen. 6-1!
  
Endelig fik B.93 uddeling for det gode spil, de har vist i de seneste kampe, endelig kunne man overvære en B.93-kamp uden at skulle spise nervepiller frem til sidste sekund. Og med storsejren rykker B.93 forbi Vanløse i tabellen på bedre målscore; en sejr i den størrelsesorden kan meget vel vise sig at være et ekstra point værd.


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Christian Andreasen
Mikkel Christoffersen
Martin Heisterberg
Jonas Lorentzen (ud 71')

Philip Bank
Rami Jiowda
Danny Mirabel (ud 84')

Andreas Larsen (ud 75')
Olcay Senoglu
Emil Dyre


På bænken

Rang Shawkat (ind 71')
Mads Heisterberg (ind 75')
Jackie Christensen (ind 84')


Kampreferat v) Mads Mazanti.

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1610
Senest opdateret: 17 februar 2014