Klik billedet
Skjold - B.93 0-4 Udskriv Email

Untitled document

14. maj 2013
Sikker sejr over Skjold
B.93 vandt tirsdagens DS match med 4-0 over Skjold.

Skjold - B.93 0-4 (0-2)

0-1 Olcay Senoglu (29')
0-2 Olcay Senoglu (41')
0-3 Philip Bank (64')
0-4 Emil Dyre (straffe 71')

Østerbro Stadion
310 tilskuere.

B.93 er tilbage på førstepladsen i Danmarksserien efter en storsejr over naboerne fra Skjold.

"Udeholdet" B.93 lagde for med en god hovedstødschance til tilbagevendte Chris Sørensen efter et par minutter, men så var det ellers Skjold, der tiltvang sig initiativet i kampens indledende fase, hvor især deres lange indkast voldte 93-forsvaret problemer.
  
Omkring midten af første halvleg fik vi dog kæmpet os godt ind i kampen, og i det 29. minut kom føringsmålet: Chris Sørensen headede en lang aflevering videre til Olcay Senoglu, der pilede frem mellem to forsvarere og prikkede bolden forbi målmanden.
  
Nu fik vi bedre styr på spillet, og fem minutter før pausen var Olcay minsandten på pletten igen, da bolden efter lidt ping-pong i feltet i forbindelse med et hjørnespark havnede for hans fødder, så han fra nært hold kunne banke den i mål.
  
2-0, men Skjold var på ingen måde slået endnu; i halvlegens overtid havde de en god mulighed, som Jakob Thomsen måtte afværge med en fin redning.
  
Det var dog B.93, der helt og holdent satte sig på kampen i anden halvleg. Med sikre kombinationer og flot erobringsspil blev Skjold effektivt udmanøvreret. Chris Sørensen, der gjorde det glimrende helt i front, var tæt på at prikke et indlæg fra Christian Andreasen i mål, og Olcay Senoglu var millimeter fra sit tredje mål, da hans elegant skruede frispark dumpede ned på underkanten af overliggeren, før Philip Bank med et langskud, der lidt heldigt blev rettet af og smuttede ind under målmanden, kunne lukke kampen til 3-0. Philip gjorde det i øvrigt fremragende som oprydder og igangsætter på den defensive midtbane.
  
4-0 blev det, da Chris Sørensen kom fri på en bold i dybden, trak uden om målmanden og blev fældet. Straffespark, som Emil Dyre tog sig af. Målmanden var tæt på at opfange hans spark midt i målet, men bolden trillede heldigvis over stregen.
  
Og så kunne B.93 ellers spadsere sejren hjem. Skjold var kun farlige ved en enkelt lejlighed i kampens overtid, ellers lukkede en solid defensiv dem fuldstændig ned i en meget flot gennemført anden halvleg. Efter smutteren mod Skovshoved tog B.93 en grum revanche mod et Skjold-hold, der egentlig var godt med i første halvleg og faktisk forekommer betydeligt bedre end deres placering i bunden antyder.


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Christian Andreasen
Mikkel Christoffersen
Martin Heisterberg (ud 79')
Thomas Høegh

Philip Bank
Rami Jiowda
Olcay Senoglu (ud 66')

Andreas Larsen
Chris Sørensen (ud 74')
Emil Dyre


På bænken

Mads Heisterberg (ind 66')
Nico Jørgensen (ind 74')
Marco Holst (ind 79')

Næste match er lørdag 16.00 hjemme mod Avedøre. Bemærk, at kampstart er lidt senere end normalt.


Kampreferat v) Mads Mazanti. 

 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1597
Senest opdateret: 17 februar 2014