Klik billedet
Invitation til sponsorarrangement Udskriv Email

Untitled document

16. maj 2013
Sponsorarrangement
Journalist og TV vært Jes Dorph Petersen besøger B.93 torsdag 30. maj kl. 18-20.

Sponsorkoordinator Mari-Anne Jespersen har netop sendt denne invitation til B.93's sponsorer og samarbejdspartnere. Måske du også er interesseret? 

Læs om B.93's sponsorfamilie og se hvordan du bliver en del af den


Kære samarbejdspartnere


På lørdag inviterer vi atter hjemmekamp på Østerbro Stadion. Bemærk dog at det er kl. 16.00 denne gang, hvor førsteholdet møder Avedøre.

Jeg holder som altid åbent i B.93 lounge med fin kage og kaffe og glæder mig til at se jer. Ydermere er det med stor glæde, at jeg kan invitere til årets anden sponsorarrangement - en hyggelig aften i selskab med to spændende personligheder.

Michele Guarini, klubbens sportschef, starter denne underholdende aften med en begavet snak om konkurrenceånd og optimal ydeevne, der både kan relateres til elitefodbold samt i privat-og erhvervsmæssig sammenhæng.

Så får vi besøg af den store tv personlighed Jes Dorph Petersen, der underholder os med anekdoter fra hans spændende karriere som mangeårig formidler af nyheder på tv2, kommentator på de royale, samt om hans nuværende rolle som sportsvært.

Arrangementet byder desuden på lækre sandwich, øl og hyggelig mulighed for at netværke. Det er naturligvis uden beregning for vores sponsorer, og da vi inviterer andre for at bedre netværksdelen, skal jeg bede jer melde tilbage til mig om I kommer, således at jeg kan sende jer et sponsorkort til fri forplejning for to.

Det hele foregår i klubhuset bag Svanemøllen torsdag 30. maj kl. 18-20.

Tilbagemelding senest den 25. maj til undertegnede.
Hav en rigtig god dag. Med venlig hilsen
 
Mari-Anne Jespersen
Sponsorkoordinator i B.93
Mobil: 31 72 25 80

 

Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1081
Senest opdateret: 10 februar 2014