Klik billedet
Kampreferat B.93 - Avedøre Udskriv Email

Untitled document

19. maj 2013
Sejr over Avedøre
B.93 strøg til tops efter 3-0 sejr. Næste kamp er lørdag kl. 15.00 ude mod Kastrup.


B.93 - Avedøre 3-0 (2-0)


1-0 Chris Sørensen (36')
2-0 Olcay Senoglu (45')
3-0 Andreas Larsen (52')

Østerbro Stadion
147 tilskuere.
 
Kampen mod rækkens bundhold, Avedøre, var måske nok på papiret nem, men i praksis vanskelig; for det første havde B.93 alt at tabe, for det andet havde de øvrige tophold lagt pres på os ved at vinde deres kampe og for det tredje er Avedøre et af flere hold fra rækkens nedre regioner, der rent spillemæssigt slet ikke er så dårlige som placeringen antyder.

Kampen begyndte da også skidt for B.93, der havde problemer med at få spillet til at flyde og vinde nærkampene. Et skud fra kanten af feltet tvang Thomsen til en redning oppe under overliggeren. Kunne dette udvikle sig til en gentagelse af den ulykkelige Skovshoved-kamp?

Heldigvis havde B.93 individualisterne, der kunne gøre en forskel i de afgørende situationer; ti minutter før pausen sprættede en fremragende dybde-aflevering fra Olcay Senoglu gæsternes forsvar op, Chris Sørensen slap alene igennem og udplacerede iskoldt Avedøres målmand.

Kort efter blev målmand Jakob Thomsen screenet væk, så han ikke kunne nå ud til et hjørnespark. De fleste så det efterfølgende hovedstød i mål, men på mystisk vis blev det afværget på målstregen.

Og da Avedøre således forpassede muligheden for udligning slog Chris og Olcay igen til; i halvlegens sidste minut forlængede Chris et frispark, bolden dalede i en blød bue ned mod Olcay, der stod med ryggen til mål og i en skæv vinkel. Alligevel formåede han lynsnart at vende rundt og med perfekt timing og balance at helflugte bolden under målmanden til 2-0. Kampens bedste detalje, og Olcay blev da også fuldt fortjent kåret til kampens 93er.

Afgørelsen på kampen faldt i begyndelsen af anden halvleg, da Andreas Larsen i forbindelse med et hurtigt taget frispark foretog et indløb i feltet fra venstre. Avedøre-forsvaret blev taget på sengen, så Andreas i fri position kunne vippe bolden i mål.

Avedøre-holdet forsøgte derpå bravt at forcere spillet frem mod vores mål, men kom aldrig til åbne chancer. B.93 var tættest på yderligere scoring med et par nærgående forsøg fra Olcay og Emil Dyre. Ellers var det eneste tilløb til dramatik, da Jens Kolding blev vist bort for at vende tilbage til trænerbænken efter en rygepause. 3-0, tre vigtige points, og ikke så meget andet at skrive hjem om. Men det er også rigeligt.


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Christian Andreasen
Mikkel Christoffersen
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Philip Bank (ud 84')
Rami Jiowda (ud 59')
Olcay Senoglu

Andreas Larsen
Chris Sørensen (ud 65')

Emil Dyre


På bænken

Danny Mirabel (ind 59')
Nico Jørgensen (ind 65')
Marco Holst (ind 84')


Kampreferat v) Mads Mazanti Jensen.
 

Skrevet af Torben Klarskov   
Antal hits: 1236
Senest opdateret: 17 februar 2014