Klik billedet
Kastrup - B.93 1-4 Udskriv Email

Untitled document

25. maj 2013
Sejr over Kastrup
B.93 tog 3. sejr i streg, da Kastrup lørdag blev besejret med 4-1. Olcay Senoglu og Emil Dyre nettede to gange hver.

Kastrup - B.93 1-4 (0-3)

0-1 Olcay Senoglu (straffe 3')
0-2 Emil Dyre (29')
0-3 Olcay Senoglu (straffe 36')
0-4 Emil Dyre (61')
1-4 Hiwa Ado (68')

Udvisning: Martin Skov, Kastrup (19')


B.93 måtte op til kampen i Kastrup skifte ud i både forsvar og midtbane, da Marco Holst erstattede Mikkel Christoffersen (hold i nakken) og Thomas Høegh gled ind på midtbanen på en karantæneramt Philip Banks plads, mens Jonas Lorentzen var tilbage som venstre back efter en skade.
  
Ændringerne havde dog ingen negativ betydning overhovedet, for allerede i det tredje minut var B.93 i front. Olcay Senoglu blev bremset ulovligt i feltet under et gennembrudsforsøg, klart straffe, som Olcay selv scorede stensikkert på.
  
B.93 havdre grebet om kampen og var tæt på 2-0 efter et fladt Lorentzen-indlæg tæt under mål. I kampens 19. minut blev betingelserne endnu gunstigere for os, da Kastrups mest frygtede spiller, topscoreren Martin Skov, fik direkte rødt for en eftertackling af Marco Holst ved den ene sidelinie.
  
I overtal blev B.93s dominans endnu tydeligere. Emil Dyre kom efter lidt et-to-spil fri til skud vel omkring 30 meter fra mål, og med et kanonskud af den anden verden bragede han bolden forbi Kastrups målmand, der dårligt nåede at reagere. 2-0.
  
Få minutter senere blev Andreas Larsen sendt afsted i dybden. Med sin gode fysik sled han sig fri af en midterforsvarer, der til sidst kun kunne stoppe ham ved at sætte ind med en alt for sen tackling i feltet. Nyt straffespark. Og Olcay var nøjagtig lige så sikker som på det første.
  
Desværre blev Andreas ankelskadet i situationen og måtte udgå kort efter. Lad os håbe han snart bliver klar igen.
  
Efter pausen kæmpede Kastrups ti mand godt for at redde æren, mens B.93 gik lidt ned i kadence. Men netop som amagerkanerne så småt begyndte at blive nærgående, slog B.93 kontra. Og hvilken kontra! Bolden blev spillet ud i højre side omkring midterlinien, hvor Olcay fik bolden under kontrol, mens Dyre løb i dybden. Med en vidunderlig aflevering over 35 meter sendte Olcay Dyre afsted alene mod mål. På ren Elkjær-maner løftede Dyre bolden over i det lange hjørne. Kontraspil i topklasse. 4-0.
  
Som om det ikke var nok, fik B.93 tilkendt straffespark nummer tre (rekord, Palle Banks?), da Martin Heisterberg blev sparket over foden efter en dødboldssituation. Kort forinden var Olcay imidlertid blevet skiftet ud, så hvem skulle så sparke? Det blev indskiftede Jackie Christensen, men denne gang havde målmanden held med sig og tog chancen til rigtige side.
  
I stedet fik Kastrup reduceret efter lidt klumpspil i feltet efter et frispark. Fortjent nok at Kastrup kom på tavlen, for de lagde sig ikke ned, men blev ved med at klø på for at redde æren.
  
1-4 stod sig kampen ud, og B.93 kunne drage hjem fra dette nostalgiske møde mellem to gamle topklubber med tre dyrebare points i bagagen.


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Christian Andreasen
Marco Holst
Martin Heisterberg
Jonas Lorentzen (ud 69')

Thomas Høegh
Danny Mirabel
Olcay Senoglu (ud 64')

Andreas Larsen (ud 41')
Chris Sørensen
Emil Dyre      


På bænken

Rami Jiowda (ind 41')
Jackie Christensen (ind 64')
Rang Shawkat (ind 69')

Næste kamp er lørdag 1. juni kl. 15.00 på Østerbro Stadion, hvor formstærke BSF kommer på besøg.


Kampreferat v) Mads Mazanti. 

 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1785
Senest opdateret: 17 februar 2014