Klik billedet
Optakt B.93 - BSF Udskriv Email

Untitled document

29. maj 2013
Optakt B.93 - BSF
B.93 spiller lørdag 1.juni hjemmekamp mod BSF i Danmarksseriens Pulje 1.


Lørdag tørner Danmarksseriens to mest formstærke hold sammen, når B.93 møder BSF hjemme på Østerbro Stadion. Begge hold har blot tabt en enkelt kamp i foråret hver. 

B.93 kan efterhånden smage oprykningen, og meget skal efterhånden gå galt, hvis oprykningsdrømmene skal briste. Med tre store sejre i streg har holdet tanket selvtillid og moral inden de sidste vigtige kampe, velvidende om at især de to næste kampe kræver fuld koncentration, da intet fuldstændigt er afgjort endnu.

Med blot et enkelt nederlag i foråret er det blevet til 20 point i ni kampe for BSF. Blandt andet er det blevet til sejr over Vanløse, og i de næste to kampe møder BSF to andre konkurrenter i toppen af tabellen i form af B.93 og Ledøje-Smørum. 

Dog ser det ud til at BSF er kommet lidt for sent igang, da de med fire kampe igen har hele otte point op til Vanløse på 2. pladsen.


Historie og statistik

B.93 har aldrig tabt til hverken BSF eller de to moderklubber i en officiel kamp. I alt er det blevet til tre sejre over BSF. Derudover er det blevet til to sejre mod Ballerup IF og tre sejre og tre uafgjorte mod Skovlunde IF.

Kampdagen den 1. juni har desværre ikke altid været god mod B.93 og i de 11 officielle kampe spillet på dagen er det blevet til fire sejre, en uafgjort og seks nederlag.

I de fire af kampene, hvor B.93 spillede hjemme, er det både blevet til den største sejr og største nederlag på kampdagen med 5-2 sejren over AB i 1916 og 1-6 nederlaget til Ølstykke i 2003.

God kamp!


B.93 - BSF

Lørdag 1. juni klokken 15.00
Østerbro Stadion
Entre: 40 kroner
Betaling ved indgangen.

Alle B.93 ungdomsmedlemmer under 18 år kan komme gratis ind ved forevisning af gyldigt medlemskort. Kortet kan hentes hos Gitte på B.93’s kontor.

Bemærk, at det stadig er muligt at tilmelde sig busturen til kampen mod Frederikssund 5. juni.  Tilmelding sker gennem Brian Nehm på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller i fanboden på Østerbro Stadion. 

Turen koster kun 100 kr.


Optakt v) Leo Methiesen. 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1074
Senest opdateret: 10 februar 2014