Klik billedet
Frederikssund - B.93 Udskriv Email

Untitled document

4. juni 2013
Optakt Frederikssund - B.93
Onsdag møder B.93 ude Frederikssund. Fanklubben arrangerer fælles bustur til kampen.

 

B.93 spiller Grundlovsdag onsdag den 5. juni udekamp mod Frederikssund i Danmarksseriens Pulje 1.

B.93 har mulighed for at rykke op, hvis resultaterne flasker sig i runden, der bliver spillet på Grundlovsdag. Med seks point ned til Ledøje-Smørum står B.93 allerede med det ene ben i 2. division. Dog har B.93 tidligere stået til en oprykning for derefter at se den forsvinde i sidste øjeblik. Derfor kræver kampen mod Frederikssund den fulde koncentration fra spillerne, der tager fire kampe i streg uden nederlag med sig i baggagen til Frederikssund.

Frederikssund har i foråret fortsat den kompromisløse stil, og har blot fået uafgjort i tre kampe i alt. På trods af en plads i midten af tabellen er holdet det næstmest scorende hold i Danmarksseriens Pulje 1, men samtidigt også det tredjedårligste hvad angår mål imod. Frederikssund kommer til kampen med to nederlag i streg mod BSF og senest Vanløse. Der bliver i kampen mulighed for gensyn med den tidligere B.93’er Christian Bagger, der er udtaget til kamptruppen for Frederikssund. Derudover bliver det for Andreas Larsen til et gensyn med sin tidligere hjemmebane.


Historie og statistik

B.93 har mødt Frederikssund fire gange tidligere i en officiel kamp, og her er det blevet til to sejre, en uafgjort og et nederlag. Da nederlaget faldt på udebane har B.93 aldrig vundet i Frederikssund, mens de samtidig heller aldrig har tabt hjemme til Frederikssund.

Grundlovsdag har siden starten af 1990’erne været en tilbagevendende kampdato og det er blevet til hele 21 officielle kampe for B.93 på datoen den 5. juni. Blandt de 21 kampe er det kun blevet til en enkelt uafgjort, mens det er blevet til ni sejre og 11 nederlag for B.93. Seneste kamp var den forgæves storsejr på 6-1 over den nuværende nr. 3 i 2. Division Øst, Rishøj for et år siden.

God kamp!


Frederikssund – B.93

Onsdag 5. juni klokken 15.00
Frederikssund Stadion
Kaløvej 7A
3600 Frederikssund

Bemærk, at B.93 Fanklub arrangerer bustur til Frederikssund (tur/retur) med afgang fra klubhuset 13.45. Der vil være mulighed for køb af øl/vand samt en B.93 quiz ombord. Turen koster 100 kr og kan betales i bussen til fanklubbens formand Brian Nehm.


Optakt v) Leo Mathiesen. 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1029
Senest opdateret: 10 februar 2014