Klik billedet
Kampreferat Udskriv Email

Untitled document

8. juni 2013
Festen i Frederikssund
Læs det officielle kampreferat fra den afgørende kamp i Frederikssund.


Frederikssund - B.93 1-2 (0-1)

0-1 Olcay Senoglu (25')
0-2 Emil Dyre (straffe 69')
1-2 Jakob Sparholt (straffe 85')

Frederikssund Stadion
256 tilskuere.

Efter en spændende og intens kamp sikrede B.93 sig oprykning til 2. division med en 2-1-sejr i Frederikssund.

B.93 satte sig hurtigt på kampen i første halvleg. En enkelt gang eller to var hjemmeholdet ved at smutte igennem til afslutning, men ellers sværmede B.93 anført af en veloplagt Olcay Senoglu omkring hjemmeholdets felt. 

Olcay og Danny Mirabel havde gode skudmuligheder, før der kom udbytte af anstrengelserne i det 25. minut. Efter en dødboldsituation dumpede en bold ned for fødderne af Olcay på kanten. Resolut flugtede han bolden i mål udenfor målmandens rækkevidde. 1-0 og B.93 styrede begivenhederne i resten af halvlegen uden dog at komme til helt åbne chancer.

Selv om Frederikssund ikke havde noget at spille for i forhold til tabellen gav de sig bestemt ikke uden kamp og begyndte som anden halvleg skred frem at presse på. Med hurtige angreb over højrefløjen lagde de tryk på vores forsvar. Jakob Thomsen måtte diske op med en flot fodparade, da en Frederikssund-spiller afsluttede i fri position. Og efter et hjørnespark måtte Jakob med en refleksredning støde bolden ud på stolpen.

Træner Kim Splidsboel foretog en større omrokering, da Nico Jørgensen blev skiftet ud for Jonas Lorentzen, der kom ind på Thomas Høeghs venstre back-plads, Høegh røg op på midtbanen, og Danny Mirabel ud på fløjen. Det skabte lidt mere ro og stabilitet i vores spil.

Og så slog B.93 til i den anden ende. Emil Dyre tog et skarpt træk væk fra mål i feltet, forsvareren kom for sent med sin tackling, klart straffespark. 

Dyre selv eksekverede. Midt i målet, 2-0 til B.93.

Kort efter kunne Dyre have lukket kampen, da han slap alene igennem (offside, mente Frederikssund), men desværre afsluttede han over mål.

I stedet kom Dyre i centrum i den modsatte ende, da den tidligere 93er Christian Bagger tog et træk forbi ham på kanten af feltet. Dyre stak benet frem, straffespark til Frederikssund. Sparholt scorede sikkert, og nu fulgte en halv snes meget nervepirrende minutter. Men B.93 holdt hovedet koldt i slutfasen, samtidig med at det uafgjorte resultat fra Smørums kamp mod B1903 indløb.

Efter tre minutters overtid var det slut. Jubelen kunne bryde løs. B.93 havde sikret sig oprykningen i tredjesidste spillerunde og er nu tilbage, hvor vi hører til: I Danmarksturneringen.


Holdet på banen

Jakob Thomsen

Christian Andreasen
Mikkel Christoffersen
Martin Heisterberg
Thomas Høegh

Philip Bank
Danny Mirabel (ud 82')
Olcay Senoglu

Nico Jørgensen (ud 66')
Chris Sørensen (ud 75')
Emil Dyre


På bænken

Jonas Lorentzen (ind 66')
Rami Jiowda (ind 75')
Mads Heisterberg (ind 82')


Kampreferat v) Mads Mazanti.

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1134
Senest opdateret: 17 februar 2014