Klik billedet
B.93 - B1903 1-1 Udskriv Email

Untitled document

15. juni 2013
Uafgjort i sidste kamp
B.93 og B1903 spillede 1-1 i sidste turneringsrunde.

B.93 - B1903 1-1 (1-0)

1-0 Selvmål (21')
1-1 Emil Spork (55')

Østerbro Stadion
261 tilskuere.

 
B.93 sluttede DS-sæsonen med en nostalgisk klassiker mod B1903.                               
  
Eftersom oprykning og førsteplads var sikret, havde B.93 kun æren at spille for, mens kampen for gæsterne var vital i kampen for at undgå nedrykning. Vi kunne således tillade os den luksus at spare alle de stamspillere, som med en advarsel risikerede karantæne i efterårssæsonens første kamp, og i stedet give en række helt unge spillere chancen.
   
Alligevel var det B.93, der fik kampens første store mulighed, da Jackie Christensen med en fremragende aflevering spillede Mads Heisterberg helt fri. Desværre løb chancen ud i sandet, da Heisterbergs tværaflevering blev opfanget af en 03er.
  
Men der skulle ikke gå lang tid før selvsamme Heisterberg var anderledes heldig med en tværaflevering; denne gang med et indlæg fra højre side, som 03-forsvarer var så uheldig at dirigere i eget net. 1-0.
  
03erne var ganske godt med i kampen og var et par gange før pausen tæt på at spille sig helt igennem, men de åbne muligheder kom de indtil videre ikke til. Fin indsats af Marco Holst og Jason Svensson i midterforsvaret. Og naturligvis også af Jakob Thomsen, der desværre spillede afskedskamp i dag. Fanklubben kårede ham til kampens 93er. Thomsens rutine, reaktionssikkerhed og sikre indgreb vil blive stærkt savnet.
  
Gæsterne kom bedst ud til anden halvleg og sværmede stadig mere intenst om vores mål. Det var således ganske i sin orden, at Emil Spork kunne sende bolden over stregen med en lang tå efter en hjørnesparkssituation.
  
Efter udligningen hændte der ikke meget i de to felter. 03erne turde ikke for alvor satse, da det ene point kunne vise sig at være nok til redning, mens B.93 naturligt nok havde svært ved at få spillet til at glide med samme lethed som vanligt som konsekvens af de mange ommøbleringer på holdet. Enkeltvis leverede debutanterne dog en absolut godkendt indsats. Til lykke med debuterne til Jetmir Zeciri, Asger Ubbesen, Sonny Lorentsen og Mikkel Bertelsen.  
  
1-1 endte det hele meget passende, og da det viste sig at være nok til redning for B1903, endte det med at begge hold kunne fejre en vel afsluttet sæson.


Holdet på banen
 
Jakob Thomsen

Asger Ubbesen
Marco Holst
Jason Svensson
Rang Shawkat

Rami Jiowda (ud 46')
Danny Mirabel
Kim Tandrup

Mads Heisterberg
Jackie Christensen (ud 60')
Jetmir Zeciri (ud 76')

 
På bænken
 
Mikkel Bertelsen (ind 46')
Sonny Lorentsen (ind 60')
Rene "Puden" Rasmussen (ind 76')

Kampreferat v) Mads Mazanti.


Opsummering på sæsonen

Slutfacit i DS blev, at B.93 og Vanløse rykker op, mens Skovshoved, Kastrup og Skjold rykker i Københavnsserien. 
Avedøre, Holstebro og Næstved 2 spiller om at undgå den sidste nedrykning.

I Kreds 2 blev det GVI og FC Egedal, der rykker op i 2. division. Egedal er - som Vanløse og B.93 - nedrykker fra sidste år, mens GVI aldrig har været i divisionerne før. Stort tillykke til GVI. 

Nu har 1. senior kun en pokalkamp på torsdag kl. 19.00 ude mod Rødovre før der er dømt velfortjent ferie. Træningen starter 16. juli og 2. division har turneringspremiere i weekenden 3.-4. august.

 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1790
Senest opdateret: 18 februar 2014