Klik billedet
B.93 Fanklub Udskriv Email

Untitled document

28. juni 2013
Sommerhilsen fra fanklubben
Fanklubben vokser og har store planer for fremtiden. Formanden for fanklubben gør status og ønsker god sommer.


Fanklubben ønsker 1. senior tillykke med oprykningen, og tak for en uforglemmelig sæson, med mange gode oplevelser trods DS fodbold. Men vi glæder os til 2. division igen.

Fanklubben vil bruge sommeren på at gøre B.93 Fanklub endnu større og bedre, så vi kan yde den maksimale støtte til klubbens 1. senior i 2. division.

Da fanklubben blev genskabt i januar, satte vi som mål at have 50 medlemmer efter forårssæsonen, dette mål er nået med nu 61 medlemmer. Jeg er utrolig stolt af at stå bag denne fanklub, som kun lige er nået sin begyndelse, vi arbejder på at gøre Østerbro stadion endnu mere attraktiv og festlig.

På Østerbro Stadion har vi vores fanbod, hvor der kan købes souvenir, kaffe, slik, popcorn, toast og mm. Vi arbejder på en løsning så det bliver muligt at bruge sit dankort i fanboden.

Vi vil skabe en god stemning på stadion, vi forsøger at lave Tifo's når spillerne løber på banen i form af flyers, bomberør med konfetti, balloner, røg og mm. Vi har Danmarks bedste fodbold tromme duo "tørstig duo" som står for trommerne, vi håber mange flere vil komme og stå/sidde blandt fanklubben, så vi kan danne en bedre ramme på tribunen.

Vi laver konkurrencer i pausen, bl.a. Ram overlæggeren, hvor fede præmier bliver stillet på højkant.

Vi forsætter succesen med tips 13 og B.93 manager som er to spil, tips 13 er 13 udsagn om sæsonen hvor man kan tippe 1, X eller 2 ud fra hver udsagn. B93 manager skal man sætte sit eget B.93 hold, hvor sine spillere får point ud fra hvordan dine spillere klare sig på banen, mål, kort, spilletid osv. Mere om de spil kommer før sæsonstart. Alle er velkommen til at deltage.

Til vores hjemmekampe vil vi forsætte med at finde kampens 93'er som efter kampen vil modtage en gave fra fanklubben.

Har man lyst til at give fanklubben økonomisk støtte, kan man sætte penge ind på vores konto. Alle beløb tæller og det vil hjælpe os meget, da det er rigtig dyrt at lave Tifo's, konkurrencer, busture osv. 

Fanklubbens konto er

Regnr.: 5339
Kontonr.: 0345560

Vi håber endnu flere har lyst til at blive medlem af fanklubben, det gælder også trænere, spillere og forældre i klubben, vi vil gerne være med til at lave en god forbindelse mellem moderklubben og 1. senior. Alle er velkommen til at blive en del af fanklubben, vi ligger stor vægt i at folk føler sig velkommen, og ligger stor afstand til vold, hærværk og rascisme som på ingen måde bliver accepteret i B.93 Fanklub. 

Et medlemskab koster 93 kr. Ved indmeldelse modtager man b.la. to stk fribilletter til en hjemmekamp efter eget valg, en fanklub gave, deltagelse i konkurrencer, hyggeligt samvær på stadion, et personligt medlemskort og meget mere. 

Man kan blive indmeldt via vores hjemmeside på b93fanklub.dk eller kontakte mig på mail. På hjemmesiden finder du også yderligere info om fanklubben.

Husk at besøge vores facebook gruppe "B93 fanklub" som du gerne må blive medlem af, derinde sker rigtig meget, debatter, billeder, livescore osv.

Til sidst ønsker jeg alle i og omkring B.93 en god sommer.


Med venlig hilsen

Brian Nehm
Formand for B.93 Fanklub
Mobil: 26 79 94 66
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.


Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1277
Senest opdateret: 12 februar 2014