Klik billedet
Optakt B.93-Fremad Amager Udskriv Email

Untitled document

31. juli 2013
Københavnerbrag på lørdag
Kom og støt holdet på lørdag, når det lægger ud med hjemmekamp på Østerbro Stadion mod Fremad Amager.


Så er B.93 klar til comeback i 2. division. Det sker på lørdag 3. august kl. 15 på Østerbro Stadion, hvor en anden gammel københavnerklub Fremad Amager kommer på besøg.

Der er dermed lagt op til et klassisk københavneropgør, der tidligere har samlet adskillige tusinde tilskuere på Østerbro Stadion. Vejret bliver godt, Fremad Amager stiller garanteret med et hold af engagerede tilskuere, så tøv ikke med at møde op og støtte spillerne fra B.93, så vi får en god ramme om en forhåbentlig god fodboldkamp. Og tag familien og naboen med.

Fremad Amager reddede sidste sæson livet i 2. division på en helt forrygende slutspurt, der viste, hvilken fighterånd, der hersker i klubben på Amager. Klubbens tilhængere viste i de sidste afgørende kampe, der trak mere end 3.000 tilskuere til Sundby Idrætspark, hvilken opbakning, de har.

B.93 har forberedt sig godt til den kommende sæson i 2. division, hvor ambitionen er at komme til at være med i toppen af rækken. Hele stammen fra det hold, der vandt Danmarksserien overbevisende i foråret, er bevaret, og samtidig er truppen blevet tilført en række nye, stærke spillere.

Blandt dem kan nævnes angriberen Mads Rønne, der er 25 år og har været topscorer i netop Fremad Amager i i de seneste sæsoner. Thomas Raun, 29-årig midtbanespiller er kommet fra Brønshøj Boldklub. Anders Simonsen, der også er 29 år, er kommet fra Rishøj Boldklub, og angriberen Rasmus Gehlsen er kommet fra Brøndby IF's U19-hold.

B.93 stiller med to nye målmænd, da 35-årige Jakob Thomsen besluttede at stoppe efter 121 kampe, og unge talentfulde Frederik Bruhn har fået tilbudt et års ophold på fodboldcollege i USA. De to nye er Nicolai Jørgensen, der oprindeligt har fået sin skoling i Brøndby IF men i den seneste sæson var reservemålmand i OB, og Ronny Raun, der kommer fra FC Øresund.

I spidsen for holdet står cheftræner Kim Splidsboel sammen med assisterende træner Rene Rasmussen, angrebstræner Jens Kolding og målmandstræner Nicolas Nielsen.

B.93 har haft en kort, men intens forberedelse til sæsonen med fire træningskampe, hvoraf tre mod Ringsted, Fredensborg og B.1908 er vundet, mens kampen mod Brønshøj fra 1. division endte uafgjort. Men det er nu, det er alvor, og der skal spilles om point. Det vil med sikkerhed være et topmotiveret og engageret hold fra Fremad Amager, der kommer på besøg.

Holdet trænes af Tim Ilsø, som stod i spidsen for Fremads formidable redningsaktion i foråret. Ilsø er et kendt navn i B.93. Tim, der ellers er en ægte Frem'er, har selv spillet 30 kampe i B.93 i sæsonen 2003-2004. Han er søn af Jan Ilsø, som spillede 22 kampe på B.93's førstehold, og hans onkel er Finn Ilsø, som spillede 178 kampe for B.93.

Fremad Amager har også et par tidligere B.93'ere i spillertruppen, nemlig Mallik Conradsen og Mohammed Azaquoun.

Der har de seneste år været tradition for underholdende og målrige kampe mellem de to klubber. Så B.93 håber og har brug for, at mange kommer på stadion og støtter holdet i den første meget vigtige kamp i 2. division.

Vel mødt.


Optakt v) Leo Mathiesen. 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1455
Senest opdateret: 13 februar 2014