Klik billedet
B.93-Fremad Amager Udskriv Email

Untitled document

3. august 2013
Nederlag i sæsonpremiere
B.93 tabte 2-1 til Fremad Amager efter at have været kommet foran med 1-0 efter blot tre minutter. Læs kampreferatet.


B.93 - Fremad Amager 1-2 (1-1)

1-0 Olcay Senoglu (3')
1-1 Nicolas Mortensen (31')
1-2 Mohammed Abdalas (54')

Østerbro Stadion
750 tilskuere.

Se Christian Midtgaards kampbilleder.

For femte år i træk lykkedes det ikke for B.93 at vinde en kamp i første spillerunde, denne gang var det Fremad Amager, der tog fra Østerbro Stadion med en 2-1-sejr.

Det var en kamp, hvor meget stod på spil for mange; et godt, gammelt københavneropgør, og så tilmed med mange tidligere Fremad-spillere på B.93s hold. 750 særdeles medlevende tilskuere skabte da også en flot ramme om kampen. Man glædede sig ekstra meget over, at B.93 var tilbage i divisionerne.

Og hvilken genkomst til 2. division: Tre minutter spillet, en lang aflevering frem mod Mads Rønne (offside?), han trak ud i højre side og sendte en flad tværaflevering ind mod Olcay Senoglu, der fra kanten af feltet firsttimede bolden i nettet. B.93 var tilbage!

Derpå satte B.93 sig med kvikt og flydende kombinationsspil sig på kampen. Gæsternes forsvar måtte kæmpe for at holde værterne fra fadet, og især Mads Rønne var tæt på at komme til helt åbne muligheder.

Dog var amagerkanerne heller ikke ufarlige, når de var på visitter på B.93s halvdel. Og efter en halv time fik de udlignet, da Mikkel Christoffersen tabte en duel i venstre forsvarsside, Jørgensen i målet blev fanget i ingenmandsland, og bolden blev spillet på tværs til Nicolas Mortensen, der enkelt kunne sende den i mål.

Kampen blev derefter mere lige, og 1-1 stod sig til pausen.

Straks efter pausen, da en byge høvlede ned over stadion, fik Thomas Raun en god mulighed efter et udadskruet Jonas Lorentzen-indlæg, desværre blev skuddet blokeret og strøg forbi mål.

Men Fremad ville bestemt også være med, og kæmpede sig med en disciplineret og fysisk indsats godt ind i kampen.

I det 54. minut fulgte en sekvens, der viste sig at blive afgørende: En fejlaflevering fra B.93-forsvaret blev opfanget og sendt videre til den udmærkede strateg Mohammed Abdalas, hvis skud fra vel omkring 30 meter blev rettet af af Philip Bank, så det strøg i mål ved den ene stolpe.

Ærgerligt, ærgerligt!

I samme minut forsøgte B.93 at slå igen med et angreb, der endte med at en Fremad-forsvarer sendte bolden på egen målstolpe. I sandhed stolpe-ud for B.93.

Derpå havde B.93 mest spil, men skabte stort set intet. Et kompakt og nærkampsstærkt Fremad-hold satte grus i maskineriet, når spillet bygges op, ingen angrebsforsøg fra B.93 var for alvor en trussel. Faktisk var gæsterne tættest på helt at lukke kampen med et par giftige kontramuligheder.

Til allersidst sværmede B.93 om Fremad-målet ved et par hjørnespark, men de sidste anstrengelser var forgæves.

Selv om Fremad havde lidt held med sig i denne kamps afgørende situationer, var deres sejr på baggrund af anden halvleg ikke ulogisk.

Ikke desto mindre var der især i første halvleg mange oplivende momenter i B.93s spil, og når først de nye spillere for alvor bliver spillet ind på holdet, skal vi nok få udbytte af anstrengelserne.


Holdet på banen

Nicolai Jørgensen

Christian Andreasen
Philip Bank
Mikkel Christoffersen
Jonas Lorentzen (ud 75')

Thomas Høegh
Danny Mirabel
Olcay Senoglu

Thomas Raun (ud 64')

Mads Rønne
Emil Dyre (ud 89')


På bænken

Chris Sørensen (ind 64')
Anders Simonsen (ind 75')
Nico Jørgensen (ind 89')
Jason Svensson
Rasmus Gehlsen
Asger Ubbesen 
Ronni Raun 


Kampreferat v) Mads Mazanti.
 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 2075
Senest opdateret: 18 februar 2014