Klik billedet
B.93 videre i DBU pokalen Udskriv Email

Untitled document

14. august 2013
B.93 videre i DBU pokalen
B.93 vandt 1. runde pokalmatchen mod Herlev med 2-1. Avedøre venter i 2. runde. Læs kampreferatet.

B.93 - Herlev 2-1 (1-1)

1-0 Olcay Senoglu (straffe 10')
1-1 Kasper Klausen (45')
2-1 Martion Heisterberg (62')

DBU Pokalen, 1. runde.

Østerbro Stadion
126 tilskuere.

I forhold til sæsonens første to turneringskampe stillede B.93 med en noget alternativ startformation til onsdagens pokalkamp mod Herlev. Ronni Raun debuterede i målet, Victor Johannessen på venstre back (Lorentzen knæskadet) og Martin Heisterberg, Marco Holst samt Nico Jørgensen var for første gang i denne sæson med fra start. 

Ændringerne så dog ikke ud til at præge holdet negativt, for B.93 satte sig tungt på spillet i kampens indledning. Med direkte spil og god iscenesættelse af fløjene gik det fremover stepperne mod et Herlev-hold, der kun kunne koncentrere sig om at forsvare sig. Og allerede i det 10. minut var der gevinst: Anders Simonsen blev væltet omkuld i feltet af målmanden, Olcay Senoglu tog sig med vanlig sikkerhed af straffesparket, 1-0.

Uden at tilspille sig helt åbne muligheder fortsatte B.93 dominansen. I de første 45 minutter var gæsterne kun nærgående ved en enkelt lejlighed; et lumsk dykkende hovedstød, som Ronni Raun måtte vippe op på overliggeren. 

Nu var der bare det ved det, at første halvleg varede lidt mere end 45 minutter, og i overtiden slap Herlevs Kasper Klausen pludselig bag om Marco Holst på en lang aflevering. Koldblodigt vippede han bolden i mål, 1-1 ved pausen, absolut ikke et retvisende billede af kampbilledet i første halvleg. 

Gæsterne fik blod på tanden og begyndte anden halvleg ganske udmærket, men så fulgte en god periode fra B.93, hvor især Emil Dyre begyndte at skabe ravage på sin venstrekant. Gode muligheder til Rønne og Philip Bank opstod, og i det 62. minut kom scoringen så: Et frisparksindlæg fra netop Dyre (kåret til kampens spiller) smuttede fra Herlev-målmandens hænder ud i hovedet på pokalbomberen Martin Heisterberg, der resolut headede bolden i kassen. Heisterbergs tredje pokalmål i tre kampe!

Herlev kom dog fint igen og solgte sig dyrt. Ronni Raun måtte diske op med en klasseredning på Kasper Klausens hovedstød fra nært hold. 

I slutfasen kunne B.93 dog også med lidt mere skarphed i kontrafasen have øget til 3-1. Herlev sluttede med ti mand, da en spiller måtte udgå og de tre udskiftninger var foretaget, så noget stort pres mod B.93-målet formåede de ikke at lægge de sidste minutter. B.93 var videre i pokalturneringen, og kunne glæde sig over flere gode spillerpræstationer, der vidner om bredden i truppen. 


Holdet på banen

Ronni Raun

Martin Heisterberg
Marco Holst
Thomas Høegh
Victor Johannesen (ud 80')

Philip Bank
Anders Dahl Simonsen
Olcay Senoglu

Nico Jørgensen (ud 74')
Mads Rønne (ud 90')

Emil Dyre


På bænken

Thomas Raun (ind 74')
Christian "Krølle" Nielsen (ind 80')
Rasmus Gehlsen (ind 90')
Nicolai Jørgensen     

B.93 trak Avedøre fra Danmarksserien i DBU Pokalens 2. runde. Kampen spilles tirsdag 27. august kl. 17.45 i Avedøre.


Kampreferat v) Mads Mazanti.
 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1345
Senest opdateret: 18 februar 2014