Klik billedet
Optakt B.93 - FC Roskilde Udskriv Email

Untitled document

16. august 2013
Vigtig kamp på stadion på lørdag
B.93 tager mod topholdet FC Roskilde. Mød talstærkt op til denne vigtige kamp.


Kampen spilles lørdag den 17. august kl. 15.00 på Østerbro Stadion, Danmarks smukkeste fodboldstadion.

FC Roskilde er kommet meget fint fra start med to sejre, holdet ligger nummer et med en målscore på 7-0 og må påtegnes som en af favoritterne til oprykning.

Holdet er blevet ekstra stærkt, fordi det har fået et par gamle B.93'ere på holdet, nemlig forsvarsspilleren Anders Qvist, som spillede 47 kampe for B.93 fra 2004 til 2006. B.93 havde gerne beholdt Anders, men han valgte at skifte til FC Nordsjælland, og efter nogle år som Jorden Rundt-spiller, ser han nu ud til at være faldet til i Roskilde, hvor han har spillet solidt og godt, som vi kender ham, de seneste tre år.

En anden gammel B.93'er er angriberen Rajko Lekic, som er kendt som lidt af en måltyv. Rajko er en farlig herre, som B.93 er nødt til at holde et meget vågent øje med på lørdag. Rajko Lekic kom til B.93 som ungdomsspiller og debuterede for klubben som 17-årig i juni 1999 i en kamp mod AGF på udebane. Det blev dog kun til 12 kampe, før Rajko tog videre i en karriere, der har bragt ham vidt omkring i Danmark og i udlandet. Rajko har spillet for Avarta, Herfølge, Fremad Amager, Silkeborg, Xeres i Spanien, OB, Zalaegerszegi i Ungarn, Esbjerg, New England Revolution i USA og Lyngby, før han sidste år endte i Roskilde.

B.93 1. senior fik ikke den bedste start i den første kamp på hjemmebane mod Fremad Amager, som vandt 2-1. Sidste søndag gik det langt bedre med en fin 3-0 sejr i Svebølle, og i onsdags vandt holdet 2-1 over Herlev i DBU Pokalen. Men lørdag er det alvor i en kamp, der for en stund afgør, om vi skal kigge opad eller nedad i tabellen. Gutterne har lovet, at de vil være helt på stikkerne, og det er også nødvendigt.

Kom og støt holdet i denne vigtige kamp. Kom i god tid og tag hele familien og naboerne med, så vi kan vise, at der er solid opbakning til B.93 i denne sæson i 2. division. Der er intet, der kan stikke en dag på stadion med familie og venner. Selskabet på tribunen er fantastisk. Lutter gode, kloge og morsomme folk. B.93's fantastiske serveringshold sørger for, at der er mad og kolde læskedrikke.

Vi ses på stadion.


Optakt v) Hans Drachmann.

 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 1028
Senest opdateret: 13 februar 2014