Klik billedet
Nyt fra Fanklubben Udskriv Email

Untitled document

22. august 2013
Nyt fra Fanklubben
B.93's officielle fanklub er blevet medlem af Danske Fodbold Fanklubber, hvilket giver nye muligheder for medlemmerne.


B.93 Fanklub har meldt sig ind i DFF (Danske Fodbold Fanklubber), som blandt andet går ind for fremme den positive fankultur med værdier som fair play og good hosting. Der er omkring 25 fanklubber i DFF.

Det betyder også, at fanklubbens medlemmer kan købe billigere billetter til Danmarks kampe, og vi skal deltage i inde-DM for fanklubber, som næste gang bliver afholdt af Vejle Boldklubs fanklub i januar eller februar.

Så er man ikke medlem af fanklubben, er dette en god grund til at bruge 93 kr. på indmeldelse i fanklubben. Kontakt Brian Nehm på  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  eller telefon 26 79 93 66 for at melde dig ind i fanklubben.

Der kan bestilles billetter til Danmark-Italien for 270 kr. pr. stk og til Danmark-Malta for 260 kr. pr stk. Deadline for bindende bestilling er lørdag 7 september kl. 19.00.

Bestil ved mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller SMS 26 79 94 66. Oplys navn, medlemsnummer og antal billetter.

Læs mere om DFF på www.fairfans.dk.

Læs mere om fanklubben på
www.b93fanklub.dk eller vores facebook-side B93 Fanklub, hvor alle er velkommen til at melde sig ind.


Venlig hilsen

Brian Nehm
Fanklubformand
 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 939
Senest opdateret: 13 februar 2014