Klik billedet
Uafgjort i Birkerød Udskriv Email

Untitled document

23. august 2013
Uafgjort i Birkerød
B.93 og Birkerød spillede 2-2 i fredagskampen på Birkerød Stadion. Kampreferatet er klar.


Skjold Birkerød - B.93 2-2 (2-1)

0-1 Danny Mirabel (10')
1-1 Mohammed Touray Soumaré (straffe 13')
2-1 Frederik Trier (31')
2-2 Thomas Raun (83')

Udvisninger: Mauricio Ortiz, Birkerød (47') og Anders Junge, Birkerød (89').

Birkerød Stadion
301 tilskuere.

B.93 fik en glimrende start på fredagskampen i Birkerød, da Miraklet Mirabel med et herligt langskud fra 25 meter bragte os i front allerede i det 10. minut. Miraklet er for tiden begyndt at krydre sit fine tekniske spil med flotte afslutninger, og det må han endelig blive ved med.

Glæden varede dog kort, for tre minutter senere kom målmand Nicolai Jørgensen skævt ud til en flad fremlægning i feltet, så han i stedet for at fange bolden kom til at fiske benene på Birkerøds angriber Touray Soumaré, som selv eksekverede straffesparket, og så stod der 1-1.

Spillet bølgede frem og tilbage uden den store kvalitet og organisation, men underholdende var det. Olcay Senoglu blev spillet helt fri, men sendte for en sjælden gang skyld bolden forbi mål på en oplagt chance. I stedet var hjemmeholdet farlige i den modsatte ende med et skud lige over mål, og kort efter kom de så i front, da et indlæg fra venstre ikke blev afværget ordentligt af B.93-forsvaret; bolden dumpede ned for fødderne af Frederik Trier, der med en resolut afslutning kunne bringe Birkerød i front. 

Føringen holdt til pausen, og det var ikke helt urimeligt, for B.93-forsvaret havde sit hyr med et veloplagt Birkerød-angreb, som med boldsikkerhed og kampiver skabte ubehageligt mange muligheder. 

I pausen måtte Olcay Senoglu udgå på grund af et maveonde. Han erstattedes af Thomas Raun, der skulle vise sig at få en afgørende rolle i anden halvleg.

I anden halvlegs andet minut ændrede kampen karakter, da Birkerød blev reduceret til ti mand. Emil Dyre slap igennem, men blev skubbet omkuld af den tidligere 93er, Mauricio Ortiz, der nu slår sine folder som venstre back i Birkerød. Nødbremse, rødt kort.

Overtallet udnyttede B.93 til at skabe et massivt overtag, og chance på chance opstod. Rønne var tæt på et par gange, Dyre havde nær overlistet målmanden og indskiftede Raun ramte overliggeren, mens Birkerød kun havde en enkelt kontrachance midt i 93-bombardementet.

Endelig, otte minutter før tid, fik B.93 udbytte af anstrengelserne. Typisk nok var det ikke på en af de mange store chancer, men på et skud fra kanten af feltet. Thomas Rauns forsøg så noget forkølet ud, men det var velplaceret og sneg sig i mål via den ene stolpe til en længe ventet udligning. 

B.93 fortsatte offensiven efter udligningen, men Birkerød forsøgte at slå kontra i den modsatte ende. Anders Junge var ved at bryde igennem og blev tilsyneladende hægtet af Anders Simonsen. De fleste forventede et rødt kort for nødbremse til Simonsen, men i stedet gav dommeren Junge gult kort for film, og da det var hans andet, blev det vekslet til rødt. En kendelse, som virkelig bragte sindene i kog i Birkerød-lejren.

I de døende minutter forsøgte B.93 med to mand i overtal at forcere den afgørende scoring frem. Tættest på kom den allestedsnærværende Raun med et skud, som målmanden klarede med en fin parade. 

Og så blev det ved 2-2, lidt ærgerligt med tanke på de mange misbrugte chancer i anden halvleg, men på den anden side var B.93 i vanskeligheder før pausen, så et point mod et godt kæmpende Birkerød-hold var dog trods alt bedre end ingenting.


Holdet på banen

Nicolai Jørgensen

Martin Heisterberg
Thomas Høegh
Philip Bank
Christian Andreassen (ud 74')

Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel
Olcay Senoglu (ud 46')

Chris Sørensen
Mads Rønne

Emil Dyre 


På bænken

Thomas Raun (ind 46')
Nico Jørgensen (ind 74')
Marco Holst
Mourad El Bariaki
Rasmus Gehlsen
Ronni Raun


Kampreferat v) Mads Mazanti. 
 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1536
Senest opdateret: 18 februar 2014