Klik billedet
B.93 videre i pokalen Udskriv Email

Untitled document

27. august 2013
B.93 klar til 3. runde i pokalen
B.93 vandt tirsdagens pokalkamp mod Avedøre med 1-0. Læs kampreferatet.


Avedøre - B.93 0-1 (0-0)

0-1 Emil Dyre (48')

Udvisning: Simon Duer, Avedøre (90').

DBU Pokalen, 2. runde

Glemt alt om ufoer og Loch Ness-uhyret, hvis man virkelig vil se noget helt ekstraordinært skulle man have været på Avedøre Stadion tirsdag aften, hvor Emil Dyre scorede på hovedstød. Tilmed et hovedstødsmål, som bragte B.93 videre i pokalturneringen.

Hjemmeholdet lagde ellers ud som lyn og torden og ramte overliggeren to gange i de første minutter. Men derpå kom B.93 bedre med i kampen. Mads Rønne ramte stolpen og Mikkel Christoffersen var tæt på i to omgange efter hjørnespark i en jævnbyrdig første halvleg, hvor Avedørespillernes store kampgejst og løbevillighed gjorde det svært for B.93 at få opspillet til at glide. Til gengæld blev der lukket godt af i forsvaret af den til lejligheden sammensatte backkæde bestående af Holst og Heisterberg som backs og Mikkel Christoffersen og Christian Krølle Nielsen centralt. 

Og så skete det utrolige altså i begyndelsen af anden halvleg: Et perfekt indlæg fra højre af Marco Holst blev mødt af en fremstormende Dyre, der pandede bolden op i fjerneste målhjørne. Så har man set det med fra Emil Dyre, der var anfører i en småskadet Thomas Høeghs fravær. 

Avedøre forsøgte at presse på for en hurtig udligning i minutterne efter målet, men åbne chancer fik de ikke, og efterhånden som halvlegen skred frem var B.93 i stadig større kontrol over begivenhederne.

Pludselig fik hjemmeholdet alligevel en mulighed for at komme tilbage i kampen, da et skud fra kanten af feltet ramte Christian Krølle Nielsen i maven, hvilket dommeren trods store protester takserede til straffespark for hands. 

Men Ronni Raun i målet kastede sig til den rigtige side og fik med en flot redning klaret bolden helt ude ved den ene stolpe. Raun stod en fin kamp og fik fighterpokalen for sin indsats.

I slutfasen var B.93 tættere på 2-0 end Avedøre var på udligningen, da Olcay Senoglu slap fri til skud, men sparkede forbi. Dramatisk blev det dog alligevel, da målmandstræner Nicolas Nielsen blev bortvist for protester, hvorpå Avedøres Simon Duer gjorde ham følgeskab for en heftig eftertackling på Ronni Raun, da han havde sparket bolden op ad banen.

Men 1-0 stod sig, og B.93 er nu videre til 3. runde i pokalturneringen.


Holdet på banen

Ronni Raun

Marco Holst
Christian Nielsen
Mikkel Christoffersen
Martin Heisterberg

Mourad El Bariaki (ud 80')
Danny Mirabel (ud 78')
Olcay Senoglu

Thomas Raun
Mads Rønne (ud 62')
Emil Dyre


På bænken

Anders Dahl Simonsen (ind 62')
Nico Jørgensen (ind 78')
Philip Bank (ind 80')
Nicolai Jørgensen


Kampreferat v) Mads Mazanti.
 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1452
Senest opdateret: 18 februar 2014