Klik billedet
Optakt B.93-GVI Udskriv Email

Untitled document

31. august 2013
Vigtig kamp mod GVI søndag
To oprykkerhold mødes søndag kl. 15 på Østerbro Stadion.


B.93 spiller sin femte kamp i denne sæson i 2. division øst søndag kl. 15.00 på Østerbro Stadion mod gentofte Vangede Idrætsforening, også kendt som GVI.

De første fire kampe er endt med fem point til B.93 efter en sejr, to uafgjorte og et nederlag. GVI har vundet en, spillet en uafgjort og tabt to, så holdet ligger med fire point lige efter B.93 lige under midten af tabellen.

Det er dermed vigtige point, der står på spil på Østerbro Stadion søndag.

GVI spillede som B.93 i Danmarksserien i sidste sæson – dog i kreds 2 - hvorfra holdet sikrede sig oprykning efter at have været tæt på i den foregående sæson.

Holdet lagde ud med at spille 0-0 mod Svebølle. GVI tabte derefter til topholdet Roskilde med 2-0 men fik så i den tredje kamp den første sejr med en overbevisende 3-0 sejr over Birkerød, det hold som B.93 spillede uafgjort med i sidste runde af turneringen.

Sidste søndag var GVI så på besøg i Næstved, hvor de stærke sjællandske værter vandt med 4-0.

Men ingen tvivl om, at GVI kommer til Østerbro Stadion for at vise, at de hører til i 2. division. Holdet har tiltrukket flere stærke spillere fra andre klubber, og med på holdet er blandt andre den tidligere B.93'er Jonas Schumacher.

For B.93 var det noget skuffende, at vi kun fik 2-2 mod Birkerød i sidste runde. Der er hårdt brug for point på kontoen, så kom og støt holdet i en forhåbentlig god kamp.


Optakt v) Hans Drachmann.
 

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 990
Senest opdateret: 13 februar 2014