Klik billedet
B.93 - GVI 1-1 Udskriv Email

Untitled document

1. september 2013
Uafgjort mod GVI
B.93 spillede 1-1 i søndagens kamp mod GVI. Læs kampreferatet.

B.93 - GVI 1-1 (0-1)

0-1 Casper Petersen (22')
1-1 Olcay Senoglu (69')

Østerbro Stadion
241 tilskuere.
 
B.93 lagde ud med at dominere totalt mod gæsterne fra Gentofte, og det affødte da også gode muligheder; en dobbeltchance på Rønnes oplæg blev flot reddet af GVIs målmand, og Emil Dyre havde et udmærket forsøg fra distancen.
  
Men omkring det 20. minut begyndte de ekstremt defensivt gæster at komme ud af busken og straks blev det farligt. En bold i dybden resulterede i en friløber, som Ronni Raun i målet flot parerede.
  
Kort efter var den gal igen med en aflevering i dybden efter et boldtab midt på banen, og denne gang svigtede GVIs Casper Petersen ikke. 0-1.
  
Nu kom gæsterne bedre med i kampen og havde også en stor mulighed til 0-2, som heldigvis blev afværget. 
Selv om B.93 fortsat havde hovedparten af spillet, blev det først rigtig farligt mod slutningen af halvlegen, da et frispark fra Olcay Senoglu ramte underkanten af overliggeren og sprang i spil igen. 0-1 ved pausen.
  
B.93 satte sig på ny tungt på kampen efter pausen, men de helt åbne målchancer kneb det med at producere, kun en del lige-og-ved-næsten-situationer efter indlæg. Og så et glimrende forsøg fra Miraklet Mirabel, som GVI-målmanden måtte parere til hjørne.
  
Midt i halvlegen fik B.93 så endelig udbytte af anstrengelserne: Emil Dyre blev sendt af sted med en lang aflevering i dybden og prikkede bolden forbi målmanden, så Olcay Senoglu kunne presse bolden det sidste stykke over stregen.
  
1-1, og B.93 sværmede om GVI-målet i håb om at sætte trumf på med en 2-1-scoring. Men da GVIerne havde modstået det værste 93-pres, var det faktisk dem, der kom tættest på scoring i slutminutterne med en stor dobbeltchance og et forsøg tæt under mål efter et frisparksindlæg. Ronni Raun reddede flot i begge situationer og blev da også kåret til kampens 93er.
  
Til allersidst var B.93 dog centimeter fra de tre points, da Thomas Høegh headede snert forbi mål efter hjørnespark. Men 1-1 blev det ved. Ser man på den klare overvægt i boldbesiddelse til B.93 i langt det meste af kampen, burde vi have fået de tre points, men på den anden side havde det kløgtigt kontraspillende GVI-hold faktisk de mest åbne chancer i kampen, så gæsterne kunne såmænd også have snuppet alle tre points med hjem til Nymosen.


Holdet på banen

Ronni Raun

Christian Andreasen
Christian Nielsen
Mikkel Christoffersen
Thomas Høegh

Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel
Olcay Senoglu

Chris Sørensen (ud 60')
Mads Rønne (ud 84')
Emil Dyre (ud 84')
 

På bænken
 
Martin Heisterberg (ind 60')
Thomas Raun (ind 84')
Andreas Larsen (ind 84')
Mourad El Bariaki
Morten Levinsen
Nicolai Jørgensen

Næste kamp er søndag 8. september kl. 14.00 på Næstved Stadion.


Kampreferat v) Mads Mazanti. 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1483
Senest opdateret: 18 februar 2014