Klik billedet
Avarta-B.93 Udskriv Email

Untitled document

15. september 2013
Nederlag mod Avarta
B.93 tabte søndagens kamp mod Avarta med 3-2. Olcay Senoglu og Danny Mirabel scorede for B.93, der var bagud 2-1 ved halvleg.


Avarta - B.93 3-2 (2-1)

1-0 Anders Fosgaard (20')
2-0 Haydar Said (28')
2-1 Olcay Senoglu (34')
3-1 Morten Hauglund (58')
3-2 Danny Mirabel (59')

Udvisning: Rasmus Jensen, Avarta (85').

Espelunden
414 tilskuere.

Et tændt B.93-hold begyndte som lyn og torden i Espelunden. Med overfaldsagtige angreb blev Avarta trykket i bund, hvilket medførte store mulighed til Mads Rønne og Emil Dyre, som begge måtte se deres forsøg pareret af Pryts i Avarta-målet. Hjemmeholdet forsøgte sig udelukkende med lange bolde og forsøg på kontraangreb, som på ingen måde var en trussel.

Men i det tyvende minut blev alt med ét vendt på hovedet: Avartas Anders Fosgaard tæmmede en bold omkring midterlinjen i de grønnes venstre angrebsside, og da ingen 93ere var i nærheden af ham, kunne han lige så godt bare storme mod feltet og kanonere bolden op i fjerneste målhjørne. 

Otte minutter senere var den minsandten gal igen: Under et Avarta-angreb stod Haydar Said pludselig helt blank midt i feltet, og så var det bare at trille den hen til ham, 2-0!

Trods disse voldsomme slag i ansigtet fandt B.93 hurtigt det kvikke angrebsspil frem igen, og nu kom belønningen endelig. Et indlæg fra højre fra Martin Heisterberg blev headet på tværs af Andreas Larsen, og dér stod Olcay Senoglu, der med vanlig sikkerhed sparkede bolden knastørt i mål. Inden pausen kunne udligningen endda have været faldet, da Andreas Larsen headede forbi mål fra nært hold i helt fri position. 

Efter pausen byttede Martin Heisterberg og Thomas Høegh positioner i forsvaret, så Høegh røg ud på backen og Heisterberg ind i midterforsvaret. Dette nykonstruerede forsvar holdt stort set Avarta fra chancer i hele anden halvleg, men en enkelt blunder viste sig at blive fatal: Et opspil foran eget felt endte i et boldtab, som Avarta straks udnyttede til at spille Morten Hauglund helt fri, og han takkede for foræringen ved enkelt at gøre det til 3-1.

Minuttet efter kom B.93 dog tilbage i kampen, da Miraklet Mirabel flot firsttimede en nedfaldsbold efter et hjørnespark i mål. Med en halv time endnu og med tanker på de mange chancer, B.93 havde produceret i første halvleg, så det bestemt ikke umuligt ud at vende kampen. 

Men ak, B.93 havde godt nok meget spil, men kunne ikke finde det målsøgende spil fra før pausen frem mod en bedre organiseret Avarta-forsvarsmur. Først da Avarta mod slutningen blev reduceret til ti mand, og B.93 satsede hele butikken kom der muligheder, men det blev ved behjertede forsøg fra Emil Dyre og Nico Jørgensen. Og således endte en kamp, som B.93 burde have lukket allerede i kampens indledning, på mystisk vis med en sejr til hjemmeholdet. Et nederlag, der virkelig gjorde ondt på alle, der har en svaghed for den gamle klub.


Holdet på banen

 
Ronni Raun

Martin Heisterberg (ud 84')
Christian Nielsen
Thomas Høegh
Jonas Lorentzen

Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel
Olcay Senoglu

Andreas Larsen (ud 70')
Mads Rønne (ud 83')
Emil Dyre

 
På bænken
 
Chris Sørensen (ind 70')
Nico Jørgensen (ind 83')
Mourad El Bariaki (ind 84')
Marco Holst
Christian Andreasen
Morten Levinsen
Nicolai Jørgensen

Næste kamp er på lørdag 21. september kl. 15.00, hvor B1908 kommer på besøg på Østerbro Stadion.


Kampreferat v) Mads Mazanti. 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1451
Senest opdateret: 18 februar 2014