Klik billedet
Uafgjort mod B1908 Udskriv Email

21. september 2013
Uafgjort mod B1908
B.93 og B1908 spillede 1-1 i lørdagens 2. divisionskamp. Olcay Senoglu scorede for B.93, der førte 1-0 ved halvleg.

 

B.93 - B1908 1-1 (1-0)

1-0 Olcay Senoglu (31')
1-1 Kasper Autrup (84')

Østerbro Stadion
207 tilskuere.

For følgere af Boldklubben af 1893s genvordigheder på Østerbro Stadion vil dette referat være aldeles ligegyldigt, da kampen mod B1908 ikke på nogen måde afveg fra det mønster, der har tegnet sig i så uendeligt mange foregående kampe.

Men for eventuelt nye læsere er mønsteret som følger: B.93 dominerer kampen, har alle muligheder for at lukke den, men bringer i stedet modstanderne ind i kampen med en enkelt fejl, og ender med at stå med fletningerne i postkassen. Således også mod B1908. 

Første halvleg af B1908-kampen var dog rimeligt jævnbyrdig. Otterne forskrækkede 93-forsvaret med et godt skud, som Nicolai Jørgensen måtte parere til hjørne, men ellers brød B.93 med energisk presspil otternes opspil og tiltvang sig et mindre spilovertag uden dog at komme til åbne chancer. 

Det vil sige, efter en halv time kom den åbne chance så: Jonas Lorentzen kæmpede sig på imponerende vis fri af to forsvarere i en tilsyneladende umulig situation, hvorpå han stak bolden på tværs til Olcay Senoglu, og Olle svigtede heller ikke denne gang: 1-0. 

Før pausen havde otterne en god mulighed, men Nicolai Jørgensen klarede uden de store problemer den flade afslutning. 

I anden halvleg var B.93 ikke blot spilbestemmende, men begyndte at skabe store muligheder: Emil Dyre kom fri på en herlig dybdeaflevering fra Olle, men stolpen var i vejen, da han havde tippet bolden forbi den tidligere 93-målmand Simon Bloch Jørgensen.

  
Den store målmand endte med at blive manden, der holdt otterne inde i kampen, da han parerede fine forsøg fra først Mads Rønne og siden Martin Heisterberg.
  
Da et ellers hårdtarbejdende og spillemæssigt overlegent B.93-hold således forsømte at lukke kampen, begyndte gæsterne så småt at blive farlige ved dødbolde. Behøver jeg at sige mere? Et hjørnespark fik Nicolai Jørgensen ikke bokset ordentligt væk, så bolden i stedet dumpede ned i hovedet på Kasper Autrup, og stik mod spil og chancer, men til overraskelse for ingen, var der udlignet.
  
Mod slutningen var B.93 tættest på 2-1, men Emil Dyre fik ikke kraft i sin afslutning og Olles fremragende flugter med ryggen til målet dumpede ned på overliggeren.
  
1-1 for tredje hjemmekamp i træk. Intet nyt under solen på Østerbro Stadion.


Holdet på banen
 
Nicolai Jørgensen

Christian Andreasen
Martin Heisterberg
Mikkel Christoffersen
Jonas Lorentzen

Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel
Olcay Senoglu

Nico Jørgensen (ud 66')
Mads Rønne (ud 80')
Emil Dyre


På bænken
 
Andreas Larsen (ind 66')
Chris Sørensen (ind 80')
Marco Holst
Asger Ubbesen
Morten Levinsen
Nicolas Nielsen


Næste kamp er lørdag 28. september kl. 15.00 mod Vanløse. Kampen spilles i Vanlæøse Idrætspark.


Kampreferat v) Mads Mazanti. 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1380
Senest opdateret: 18 februar 2014