Klik billedet
B.93 - Helsingør 0-2 Udskriv Email

5. oktober 2013
Nederlag til Helsingør
B.93 tabte lørdagens 2. divisionskamp mod Helsingør med 2-0. Begge mål blev scoret i 2. halvleg.B.93 - Helsingør 0-2 (0-0)

0-1 Daniel Udsen (61')
0-2 Thomas Holst (76')

Østerbro Stadion
348 tilskuere.

B.93 måtte til kampen mod topholdet Helsingør undvære Martin Heisterberg (karantæne) og topscorer Olcay Senoglu (lyskeskade). Ikke desto mindre begyndte hjemmeholdet kampen bedst; det lykkedes at presse spillet højt op på gæsternes banehalvdel, og Anders Simonsen var tæt på 1-0 med et skud, der dumpede ned på overliggeren. 

Efterhånden fik Helsingør dog sat sig på spillet og begyndte at sværme om B.93s straffesparksfelt. Et godt kæmpende forsvar holdt dog topholdet fra de helt åbne chancer. Nicolai Jørgensen måtte parere et par lumske skud fra distancen, og et mål blev underkendt for offside. Således lykkedes det B.93 at holde stand til pausen.

Men at der skulle ske noget, blev klart markeret med en dobbeltindskiftning af Thomas Høegh og Philip Bank. I begyndelsen af anden halvleg så det da også ud til at skabe lidt større stabilitet i 93s spil. Fortsat sad gæsterne på det meste, men dygtigt oprydningsspil af Bank, Høegh, stopperduoen Holst og Christoffersen, samt en fremragende Jonas Lorentzen (kåret til kampens 93er) forhindrede åbne muligheder. 

Efter en times spil gik det dog galt: Jørgensen i målet kunne ikke holde et frispark, der dumpede ud i fødderne på Daniel Udsen, og så gæsterne fra sundbyen i front. 

B.93 havde en enkelt mulighed ved Miraklet Mirabel, der skød snert forbi fra kanten af feltet, men ellers havde vi svært ved at svare igen. Det teknisk velbegavede og fysisk stærke Helsingør-hold kunne i stedet øge til 2-0, da et skud fra kanten af feltet i venstre angrebsside snød Jørgensen og smuttede ind. 

Til allersidst i kampen afsluttede indskiftede Nico Jørgensen et energisk gennembrud med et skud, som målmanden lige nøjagtig fik pareret. Kort efter var Benny Galls tropper dog også tæt på scoring, men en Helsingør-spiller sendte bolden på tværs af et tomt mål efter at have rundet Nicolai Jørgensen.

Og så blev det ved 0-2. En fuldt fortjent sejr til Helsingør, javist, men to ærgerlige scoringer. Med lidt held kunne et underlegent, men dog solidt og godt kæmpende 93-hold, have fightet et enkelt point hjem. 


Holdet på banen

Nicolai Jørgensen

Christian Andreasen (ud 46')
Marco Holst
Mikkel Christoffersen
Jonas Lorentzen

Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel
Chris Sørensen (ud 71')

Andreas Larsen (ud 46')
Mads Rønne
Emil Dyre


På bænken

Thomas Høegh (ind 46')
Philip Bank (ind 46')
Nico Jørgensen (ind 71')
Rasmus Gehlsen
Morten Levinsen
Daniel Lindsten
Ronni Raun

Der er pokalkamp onsdag 9. oktober kl. 19.00 på Østerbro Stadion, hvor Svebølle kommer på besøg.

Næste turneringskamp er lørdag 12. oktober kl. 15.00 på Rundforbi Stadion. Her er modstanderen Søllerød-Vedbæk. 


Kampreferat v) Mads Mazanti.
 

Skrevet af Jesper Nielsen   
Antal hits: 1338
Senest opdateret: 18 februar 2014